O-STA

Zagon Bitcoin Latinuma kot največje zavarovane kriptovalute na svetu s podporo velikanov industrije

PALO ALTO, Kalifornija--(BUSINESS WIRE)-- Bitcoin Latinum, naslednja generacija razcepa Bitcoina, ki bo omogočala obsežne transakcijske količine, digitalno upravljanje premoženja, kripto varnost in zmogljivost, je napovedala uradno predprodajno predstavitev. Bitcoin Latinum bo trgoval pod oznako LTNM s celotno izdajo 888.888.888 LTNM [preverljiv z LTNM].

To sporočilo vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si oglejte na: https://www.businesswire.com/news/home/20201124005585/en/

Bitcoin Latinum je sedaj na voljo v predprodaji na bitcoinlatinum.com in bo na voljo na trgih leta 2021.

Bitcoin Latinum je okrepljen razcep Bitcoina. Algoritem in infrastruktura Bitcoin Latinuma presegata hitrostne ovire in omejitve, ki so nekaterim virtualnim valutam onemogočale dosego praktične uporabe v realnem času. Bitcoin Latinum uporablja novi val kripto decentraliziranih financ (DeFi), in sicer zaradi njihove zmogljivosti zagotavljanja neodvisnih digitalnih transakcij. Po podatkih Nasdaqa je vrednost trga kripto valut, povezanega z DeFi nedavno presegla 14 milijard ameriških dolarjev, kar je za milijardo več od vrednosti februarja 2020.
Žetoni Bitcoin Latinum so del ekosistema veriženja podatkovnih blokov, ki jih prevzemajo podjetja v medijih, industriji iger, shranjevanja podatkov, oblačne hrambe in telekomunikacijah. Potrošniki bodo lahko žetone Bitcoin Latinum uporabljali izmenljivo v vsaki od teh partnerskih oziroma dobavnih mrež. Poleg tega Bitcoin Latinum zagotavlja večjo varnost transakcij med letom in okrepljeno zaščito rudarskih vozlišč na podlagi tehnologije za odčitavanje spomina. Obenem si Bitcoin Latinum prizadeva zmanjšati stroške Bitcoin transakcije iz dolarjev v penije za on-chain transakcije in celo zmanjšuje tarife za transakcije na podlagi mreže lightning.

Marsh & McLennan, eden od vodilnih posrednikov za specialne oblike zavarovanja in svetovalcev za tveganja na svetu, je bil izbran, da za Bitcoin Latinum pripravi celostni program zavarovanja. Zavarovalno kritje, ki ga bo pripravil Marsh Asia, bo imetnike Bitcoin Latinuma zaščitilo v primeru zunanje kraje in notranjega nedovoljenega dogovarjanja, potencialno do polne vrednosti njihovih deležev. S tem predvidenim zavarovalnim kritjem bo Bitcoin Latinum postal največje zavarovalno digitalno premoženje na svetu.
Sklad Draper Dragon Fund bo pri Bitcoin Latinum igral pomembno vlogo. Draper Dragon Fund je vložil sredstva v podjetja s področja veriženja podatkovnih blokov Telegram, Ledger, Vechain, Ultrain, Aelf in Token Insight. "Partnerstvo z Marshom, Monsoonom in Bitcoin Latinumom bo še razširilo naš portfelj digitalnih sredstev," je dejal Richard Wang, eden od partnerjev v upravi sklada Dragon Digital. Draper Dragon je podaljšek mreže Draper Venture Network (DVN), ki jo podpira milijarder Tim Draper, ki velja za enega od najbolj uspešnih podjetnikov na področju tveganega kapitala na svetu.

Bitcoin Latinum prevzema z oskarjem nagrajeni filmski studio Cross Creek Media. Cross Creek je zabeležil več kot 1,7 milijarde ameriških dolarjev bruto prihodkov od globalne prodaje vstopnic. Cross Creek Media, ki ima dolgoletno partnerstvo s studiema Sony Pictures Entertainment in Universal Pictures, je nedavno z družbo Monsoon Blockchain & Marsh razširil svoje premoženje na področju filma, televizije in interneta. Cross Creek je financiral oziroma produciral filme, kot so z oskarjem nagrajeni Črni labod , in uspešnice Tihotapec, Everest in Greben rešenih. Glavni izvršni direktor Cross Creek Media Timmy Thompson je dejal: "Zelo smo navdušeni nad Bitcoin Latinumom in njegovimi zmogljivostmi zavarovanega žetona, ob tem ko nadaljujemo z razvojem nagrajenega premoženja. Cross Creekov portfelj investicij v tehnologije novih medijev nas postavlja v idealno pozicijo, da izkoristimo sektor digitalnih sredstev v medijih in industriji iger."

Bitcoin Latinum je za digitalnega skrbnika novega žetona izbral Hex Trust iz Hongkonga, vodilno skrbniško platformo digitalnih sredstev za bančni sektor. Hex Trust, ki je bil vzpostavljen z mislijo na banke in finančne institucije, ponuja varnostne module s strojno opremo IBM in je povezan z plačilno mrežo SWIFT. Hex Trust je nedavno vzpostavil partnerstvo z SIA, globalno vodilnim podjetjem s sedežem v Milanu, ki vsako leto obdela za prek 14 milijard ameriških dolarjev digitalnih plačil in več kot 16 milijard dolarjev transakcij institucionalnih storitev.
Uveljavljanje verig podatkovnih blokov in kriptovalut v bančništvu in finančnem sektorju že dve leti stalno narašča. JPMorgan Chase (ki upravlja s premoženjem v vrednosti 2,98 bilijona USD) je nedavno zagnal digitalno valuto za velike tehnološke stranke in PayPal bo sedaj svojim skoraj 350 milijonom uporabnikov omogočil nakup in prodajo glavnih kriptovalut, vključno z Bitcoinom. Veliko italijanskih bank je že implementiralo mrežo verig podatkovnih blokov Spunta. Poročajo tudi, da Kitajska ljudska banka testira digitalno verzijo juana.
Tržna kapitalizacija Bitcoina se približuje 200 milijard USD in predstavlja približno 84% trga kriptovalut. Vrednost Bitcoina je nedavno poskočila na več kot 18.000 dolarjev, kar priča o močnem bikovskem tržnem trendu. Letos je Gartner napovedal, da bo tehnologija veriženja podatkovnih blokov ustvarila več kot 176 milijard dolarjev poslovne vrednosti do leta 2025 in 3,1 bilijona dolarjev do leta 2030. Potencialno je lahko digitaliziranih na bilijone dolarjev globalnih sredstev.

Vključitev Bitcoina in kriptovalut v čezmejno gibanje poslov digitalnih sredstev v ZDA in Aziji beleži eksponentno rast. Prvo Azijsko podjetje za tehnologijo veriženja podatkovnih blokov Monsoon Blockchain bo Bitcoin Latinum prevzel v svojem širokem ekosistemu in mreži poslov z digitalnim premoženjem. Monsoon se osredotoča na to, da bo kot prvo podjetje prevzel zelo varno decentralizirano upravljanje premoženja. Letos je Monsoon Blockchain vzpostavil pomembna partnerstva v prostoru tehnologije veriženja podatkovnih blokov in digitalnega premoženja z vladami ter s sektorji telekomunikacij, medijev in zabave, ter finančne tehnologije.

IZKLJUČNO ZA NAMENE IZOBRAŽEVANJA IN INFORMIRANJA, NE KOT NASVET ZA VLAGANJA. Vsak ponujen Bitcoin Latinum je le za namene izobraževanja in informiranja in NE sme biti razumljen kot ponudba v smislu vrednostnih papirjev ali vabilo in naj se ne gre zanašati kot personaliziran nasvet za vlaganje. Bitcoin Latinum toplo priporoča, da se pred sprejetjem kakršnekoli odločitve o vlaganju posvetujete s strokovnjakom, ki je za to licenciran ali registriran.
Izvorno različico si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201124005585/en/
Kontakti
Kai Okada
Kai.Okada@BitcoinLatinum.com
Vir: Bitcoin Latinum

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.