O-STA

Zabavni decembrski večeri v domači dnevni sobi

Letošnji veseli december lahko izkoristimo za sproščujoče filmske večere v družbi naših najdražjih. Na kanalu AMC nas čaka pestro dogajanje in zagotovo bo vsak član družine našel kaj po svojem okusu. Petkovi večeri bodo polni napetih trenutkov in zanimivih preobratov. Ravno prav za zabaven uvod v vikend!

"Divji" vstop v december

Prvi petek v decembru si boste na kanalu AMC lahko ogledali znanstvenofantastično grozljivko The Arrival. Charlie Sheen bo v vlogi astronoma Zaminyskega odkrival temačne skrivnosti in globalne zarote ter se pri tem soočil tudi z zunaj zemeljskimi bitji. Obeta se nam napet boj med dobrim in zlim ter veliko akcije.

Johnny Depp v bitki s časom in temnimi silami

En teden kasneje, v petek, 11. 12., bo na sporedu klasika v režiji Romana Polanskega, film Deveta vrata. Johnny Depp igra brezkompromisnega knjižnega posrednika Deana Corso, ki lahko svojim strankam priskrbi najbolj eksotične in dragocene primerke književnih mojstrovin preteklosti in sedanjosti. Pa mu bo uspelo izbrskati še dva izvoda razvpitega satanističnega besedila iz 17. stoletja, da se bo njegov naročnik lahko prepričal o tem, ali je njegov izvod resnično original? V tem napetem trilerju nas Polanski odpelje na srhljivo avanturo po svetovnih prestolnicah ... Kje se bo razburljivo iskanje končalo?

Lahkotna predbožična komedija z vikarjem v glavni vlogi

Tretji decembrski petek na kanal AMC prinaša obilo zabave. V odštekani komediji Pssst!...nikomur niti besede britanski igralec Rowan Atkinson, ki je najbolj znan po kultni vlogi Mister Beana, igra vikarja, ki je tako predan svojemu poklicu, da popolnoma zanemari "posvetne" težave svoje družine. Kaos, ki vlada v duhovnikovem domu, lahko obvlada samo nova, izredno stroga družinska pomočnica. Doza smeha je zagotovljena!

Božič je tu ... dinozavri pa naj ostanejo kar na malih zaslonih!

Na božični večer, 25. 12., bo na sporedu filmska klasika Jurski park. Film je bil posnet že leta 1993, vseeno pa krvoločni dinozavri niso nič manj zastrašujoči, kot bi bili videti danes, ko je animirana tehnologija izjemno napredovala. Zagotovo film vreden ogleda za vse družinske člane!

Ne zamudite pestrega decembrskega dogajanja na kanalu AMC in se skupaj s svojimi domačimi podajte na vznemirljive filmske dogodivščine.