O-STA

6. (dobrodelni) Miklavžev tek po CIK-CAKU

"S TEKOM POMAGAMO OTROKOM" je slogan letošnjega Miklavževega teka po CIK-CAKU, katerega bo Mladinski svet Ravne na Koroškem, kljub vsesplošnim omejitvam združevanja in v skladu s predpisi, izpeljal na poseben in simboličen način. V dobrodelne namene bomo šolarjem podarili 1.000 EUR! S tem želimo letošnjemu decembru prispevati nekaj čarobnosti in dobre volje!

Osrednja cilja letošnjega Miklavževega teka sta dobrodelnost in spodbujanje k gibanju ter skrbi za zdravje. Dobrodelna akcija bo potekala med 5. in 10. decembrom 2020 na stopnišču CIK-CAK na Ravnah na Koroškem. Dobrodelnost podprete s simbolično hojo ali tekom po stopnišču. Na vrhu stopnišča bo nameščen poseben pano, na katerem bo napis "S TEKOM POMAGAMO OTROKOM". Ob njem naredite "selfi" in tako boste podprli dobrodelne namene akcije!

Dobrodelna akcija bo uspešna, ko bomo na naš Facebook ali na e-pošto prejeli vsaj 100 "selfijev". S tem bomo učenkam in učencem OŠ Koroški jeklarji in OŠ Prežihovega Voranca pomagali pri nakupu tehnične opreme za izvajanje pouka na daljavo.

V dobrodelne namene bomo podarili 1.000 EUR!

Kako podpremo dobrodelno akcijo?

1. Dobrodelne akcije se udeležimo s simboličnim tekom ali hojo po vseh 150 stopnicah (CIK-CAK) in tako z gibanjem poskrbimo tudi za gibanje, ki je pomemben člen zdravega načina življenja.

2. Ob sloganu S TEKOM POMAGAMO OTROKOM naredim "selfi" in ga pošljem na elektronski naslov ms.ravne@gmail.com.

3. Akcija bo uspešno izvedena, ko bomo po elektronski pošti prejeli vsaj 100 "selfijev", ki jih bomo objavili na Facebook Mladinskega sveta Ravne na Koroškem in na našo spletno stran www.msr.si.

Vljudno prosimo, da se pri vključitvi v akcijo držite predpisanih ukrepov Nacionalnega inštituta za javno zdravje, upoštevate varnostno razdaljo, nosite zaščitne maske in se akcije udeležite individualno!

HVALA!

MLADI ZA RAVNE!