O-STA

6. (dobrodelni) Miklavžev tek se uspešno zaključuje!

Mladinski svet Ravne na Koroškem bo v petek, 11. decembra ob 10:15, pred mestno hišo na Ravnah, namenu predal donacijo v obliki računalniške opreme za izvajanje pouka na daljavo. To bosta v vrednosti 1.000 EUR prejeli ravenski osnovni šoli Koroški jeklarji in Prežihovega Voranca.

Mladinski svet Ravne na Koroškem je 6. Miklavžev tek po CIK-CAKU pripravil zgolj na simboličen način, z osrednjim ciljem k individualnemu spodbujanju občanov k gibanju ter dobrodelnosti. Od leta 2015 je Miklavžev tek potekal kot tekmovalna prireditev, na kateri so se zbrali tekaški navdušenci iz vse Slovenije in tudi iz tujine. Letos prireditve na tak način žal ni bilo mogoče organizirati, zato se je mladinski svet odločil sredstva, namenjena organizaciji športne prireditve, darovati v dobrodelne namene.

Zaradi omejitvenih ukrepov, ki preprečujejo širjenje Covid-19, je letošnji Miklavžev tek potekal zgolj kot dobrodelna pobuda, ki se je pričela v soboto 5. decembra, akcija pa se zaključuje danes. Veseli smo, da ste se z več kot sto selfiji odzvali dobrodelni pobudi in se tako simbolično vključili v Miklavžev tek. Selfije nam lahko pošljete še danes na naslov ms.ravne@gmail.com!

Pri izvedbi akcije se zahvaljujemo vsem, ki ste dobrodelno pobudo S TEKOM POMAGAMO OTROKOM podprli ter podjetju Infosys iz Raven na Koroškem, ki je zagotovilo nakup tehnične opreme za učenke in učence!

Aljaž Verhovnik

predsednik