O-STA

Čarobni prazniki v družbi naših najljubših risanih junakov

Vstopamo že v drugo polovico najbolj čarobnega meseca v letu. V tem predbožičnem času bomo tudi na kanalu Minimax lahko spremljali pravljične zgodbe priljubljenih risanih junakov. Čakajo nas nove vznemirljive dogodivščine Talking Toma in njegove druščine, nove dogodivščine prelestne Barbie in njenih prijateljic ter številne čudovite božične zgodbe!

Tudi Barbie ima rada praznike

Najmlajši družinski člani bodo za božične praznike na kanalu Minimax lahko uživali v prazničnem programu in spoznali, kaj je pravi čar praznikov. Vsak dan bodo lahko spremljali risane božične filme z Barbie v glavni vlogi, ki jim bodo pričarali pravo praznično vzdušje. Ljubka Barbie bo za praznike presenečena ugotovila, da se najlepše božične pravljice zgodijo popolnoma nepričakovano. V prazničnih dneh pa bo na sporedu tudi risana serija Barbie DreamHouse Adventures, ki prinaša nove prigode Barbie in njenih prijateljic.

Zabaven zaključek starega leta s Talking Tomom

Tudi v dneh pred novim letom bo na kanalu Minimax še kako zabavno. Že v ponedeljek, 28. decembra, bo na sporedu premiera 4. sezone o najbolj zgovornem mačku na svetu - na Minimax se namreč vrača pisana mačja druščina s Talking Tomom na čelu. Za popolno praznično vzdušje in najboljši zaključek leta pa bodo poskrbeli tudi drugi priljubljeni risani junaki. Zgodbe o pravem prijateljstvu in globljem pomenu praznikov bodo očarale tako najmlajše kot njihove starše.

Začutite duh praznikov na kanalu Minimax!