O-STA

Igra Harry Potter: Puzzles & Spells bo pričakala decembrske praznike z božično obarvanim zbirateljskim dogodkom, novim magičnim bitjem in družabnimi presenečenji skozi celoten mesec

Zayn Malik predstavlja svoj značilni slog s posebnim avatarjem in sporočilom za oboževalce igre Harry Potter: Puzzles & Spells (Harry Potter: Uganke in uroki)

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA):

Ta objava za medije vsebuje multimedijske vsebine. Oglejte si celotno besedilo na: https://www.businesswire.com/news/home/20201222005003/en/

Harry Potter: Puzzles & Spells pričakuje decembrske praznike z božično obarvanim zbirateljskim dogodkom, novim magičnim bitjem in družabnimi presenečenji skozi celoten mesec (Grafika: Business Wire)

KDO:
Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), vodilna globalna družba na področju interaktivne zabave, je sporočila, da se bo mobilna igra Harry Potter: Puzzles & Spells, ki je nedavno postala na voljo, pridružila praznovanju bližajočih se praznikov. Igra, objavljena pod znamko Portkey Games in z uradno licenco Warner Bros. Games, bo svoje igralce razveselila z vrsto prazničnih aktivnosti tekom celotnega decembra, vključno s posebnimi zbirateljskimi dogodki, ki bodo trajali le določen čas, in številnimi prazničnimi dodatki ter presenečenji.

KAJ:
V igri lahko igralci zbirajo karte in sestavijo novi album z naslovom Božič v čarovniškem svetu, ki je na voljo le omejen čas, ter si tako prislužijo čarobnega samoroga, magično bitje, ki jih nato spremlja v svetu igre. Pozneje v decembru se bo čarovniška šola Bradavičarka spremenila v zimsko pravljico, za kar bodo poskrbeli praznični okraski in vreme. Igralci bodo lahko zbirali snežinke, ki bodo padale po zaslonu, ter si tako prislužili nagrade. Praznovanje bodo dodatno popestrili čarovniški pokajoči zavojčki živahnih barv, ki se bodo nepričakovano pojavili v ugankah ter igralcem podarili dodatne možnosti za ulov draguljev med reševanjem ugank v tej magični arkadni igri.

Mednarodno znani pevec in slavni oboževalec Harryja Potterja Zayn Malik bo poskrbel, da se bo praznovanje ponašalo tudi s stilom. Malik je že sodeloval z ekipo Zynga ter pomagal ustvariti nove elemente za podobo igre, ki se prilagajo potrebam igralca. Zayn je sodeloval pri ustvarjanju bolj živih potez za svoj avatar v Harry Potter: Puzzles & Spells. Igralci bodo imeli tako v novem letu na voljo nov nabor pri izbiri obrvi, uhanov, brade in oči. Malik je decembra delil novo podobo svojega avatarja v igri na svojih družabnih omrežjih ter pozval oboževalce in soigralce, naj storijo isto.

Poleg tega pa se bodo s prihodom koledarja na družabnih omrežjih igre na božični večer pojavila nova presenečenja in razlogi za veselje v zadnjem tednu tega leta.

CITATI:
"Resnično sem užival v sodelovanju z ekipo Zynge pri ustvarjanju novih elementov oblikovanja avatarja," je dejal Zayn Malik. "Menim, da je moja animirana različica naredila igro zabavnejšo, kmalu pa bodo imeli vsi igralci možnost, da se z novimi priredbami še bolj povežejo s svetom igre in da poskrbijo, da so liki v igri še bolj podobni njim samim!"

"Kot ve vsak oboževalec knjig in filmov Harry Potter, je božič na Bradavičarki zelo poseben čas," je rekel Yaron Leyvand, višji podpredsednik oddelka za igre v podjetju Zynga. "Za prve decembrske praznike v svetu igre Harry Potter: Puzzles & Spells smo hoteli igralce razveseliti z vrsto novih vsebin in prazničnih nagrad skozi celoten december. Veseli nas, da lahko praznujemo to obdobje z igralci, veselimo pa se tudi številnih čarobnih dogodkov in aktivnosti arkadnega sestavljanja prihodnje leto."

OZADJE:

V igri Harry Potter: Puzzles & Spells se igralci podajo na pustolovščine arkadnega sestavljanja ali sestavljanja tri v vrsto, na katerih se srečujejo z značilnostmi sveta Harry Potter, od urokov in značilnega humorja do podob in likov. Igra zajema tudi glasbeno spremljavo in posnete citate iz originalnih filmov Harry Potter. Igralci tako spremljajo avtentično mobilno interpretacijo Harryjevega popotovanja skozi čarovniški svet. Med napredovanjem skozi igro lahko s pridobivanjem urokov in posebnih vzpodbud rešujejo arkadne uganke, na katerih se prikazujejo poskočne čokoladne žabe, frfotajoči ključi s krili in bojevite figure čarovniškega šaha ter druge nepričakovane ovire in predmeti. V duhu zavezništva in prijateljskega tekmovanja na Bradavičarki se lahko igralci pridružijo klubom ali pa jih ustanovijo ter se tako družijo z drugimi oboževalci, sodelujejo pri načrtovanju strategij reševanja ugank, delijo življenja v igri in se potegujejo za nagrade v ekskluzivnih klubskih dogodkih.

Harry Potter: Puzzles & Spells je na voljo po vsem svetu na napravah iOS ali Android, prav tako pa tudi na Amazonovem Kindlu in Facebooku. Za več informacij in povezovanje z drugimi oboževalci nam sledite na Facebooku, Instagramu in Twitterju ali pa obiščite spletno stran igre na www.harrypotterpuzzlesandspells.com.

DODATNO SLIKOVNO IN VIDEO GRADIVO:
Dodatno slikovno in video gradivo je na voljo na: https://bit.ly/HPPSHoliday

O Zyngi
Zynga je eno vodilnih podjetij za interaktivno zabavo v svetu. Njeno poslanstvo je povezati svet prek iger. Doslej je že več kot milijarda ljudi igrala njene franšizne igre, vključno s CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Zyngine igre so na voljo v več kot 150 državah, igrate pa jih lahko na družabnih platformah in mobilnih napravah po vsem svetu. Družba je bila ustanovljena leta 2007, sedež ima v San Franciscu, podružnice pa v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu, na Irskem, v Indiji, Turčiji in na Finskem. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali družbo spremljajte na Twitterju, Instagramu, Facebooku ali blogu Zynga.

O Warner Bros. Games

Warner Bros. Games, del Warner Bros. Home Entertainment, Inc., je ena vodilnih svetovnih družb na področju založništva, razvijanja, licenciranja in distribucije zabavnih vsebin za interaktivne platforme, med drugim za konzolne, mobilne in računalniške igre, tako za interno kot za skupno razvite. Več informacij o Warner Bros. Games lahko najdete na https://www.wbgames.com/.

O Portkey Games
Portkey Games, del Warner Bros.Games, je igričarska znamka, ki se posveča razvijanju novih izkušenj mobilnih in videoigric v Čarovniškem svetu (Wizarding World), ki igralca postavijo v središče njegove lastne pustolovščine po navdihu izvirnih zgodb pisateljice J.K. Rowling. Portkey Games igralcem nudi možnost, da sami izberejo pripovedi, se potopijo v Čarovniški svet in ustvarijo nova in enkratna doživetja. Znamka je bila ustvarjena, da bi omogočila igralcem, da se predajo čarobnosti Čarovniškega sveta, kjer lahko ustvarjajo svoje zgodbe Čarovniškega sveta.

Izjave o prihodnosti

Sporočilo za javnost vsebuje izjave o prihodnosti, ki se med drugim nanašajo na podrobnosti in značilnosti igre, časovno omejene praznične dogodke ter na pričakovane dodatne dogodke in značilnosti v letu 2021 v igri Harry Potter: Puzzles & Spells. Izjave o prihodnosti pogosto vsebujejo besede, kot so "obet", "napovedano", "načrtovano", "namerava", "bo", "predvideva", "verjame", "cilja", "pričakuje" ter izjave v prihodnjiku, ki pa so v splošnem napovedne. Uresničitev ali uspešnost tem, ki jih obravnavajo takšne izjave, vključuje znatna tveganja, negotovosti in predpostavke. Na tovrstne izjave o prihodnosti se ni dobro preveč zanašati, saj temeljijo na podatkih, ki so nam na voljo na današnji dan. Ne obvezujemo se, da bomo tovrstne izjave posodabljali. Več informacij o teh tveganjih, negotovostih in predpostavkah je oziroma bo podrobneje opisano v naših javnih objavah pri Komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC), katerih kopije lahko najdete na našem spletnem mestu za odnose z vlagatelji na naslovu http://investor.zynga.com ali na SEC-ovem spletnem mestu na naslovu www.sec.gov.


WIZARDING WORLD, HARRY POTTER Publishing Rights © J.K. Rowling. Liki, imena in medijske vsebine povezane s HARRY POTTER: PUZZLES & SPELLS, PORTKEY GAMES, WIZARDING WORLD in HARRY POTTER so © in ™ Warner Bros. Entertainment Inc. ™ Zynga Inc. Vse pravice pridržane.

WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s20)

Oglejte si izvorno besedilo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201222005003/en/

Kontakti

Za medije:
Dana Whitney | dwhitney@zynga.com

Vir: Zynga

Foto:

Harry Potter: Puzzles & Spells pričakuje decembrske praznike z božično obarvanim zbirateljskim dogodkom, novim magičnim bitjem in družabnimi presenečenji skozi celoten mesec (Grafika: Business Wire)

Zayn Malik predstavlja svoj značilni slog s posebnim avatarjem in sporočilom za oboževalce igre Harry Potter: Puzzles and Spells (Grafika: Business Wire)

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.