O-STA

Novo leto, nove trendovske pričeske

V nakupovalnem središču Europark Maribor si lahko privoščite tudi novo trendovsko pričesko! (foto_Bojan Mihalič)

Ste v novo leto vstopili z željo po spremembi ali ste si le obljubili, da boste letos več časa namenili skrbi zase? Da bi se v svoji koži dobro počutili, si moramo prisluhniti in slediti svojemu notranjemu navdihu. Morda bo k boljšemu počutju in večji samozavesti pripomogla že manjša sprememba, kot je recimo nova pričeska. Začetek leta je gotovo prava priložnost, da se podate na pot raziskovanja in preizkusite nove trende!

Pričeske, ki bodo kraljevale v 2021

Nova pričeska ali le manjša sprememba frizure, kot je na primer preča na drugi strani, lahko popolnoma spremeni naš videz. Z urejenimi lasmi se počutimo veliko bolj samozavestni, naše razpoloženje pa se v hipu izboljša. Letošnji frizerski trendi ostajajo sproščeni in drzni, tako da lahko svoji domišljiji pustite prosto pot. Ena izmed bolj zanimivih idej za letošnje leto je gotovo kratka modna "pixie" frizura, pri kateri so lasje po vrhu glave daljši, ob straneh in zadaj pa krajši. Zelo "in" bo še naprej tudi retro frufru, ki je lahko daljši kot prejšnja leta, pa boste še vedno videti zelo trendovsko. Vrača se tudi paž v različnih oblikah. Prevladovali bodo naravni barvni odtenki, še vedno pa bosta zelo priljubljeni tudi barvni tehniki balayage in ombre. Trendi narekujejo naraven in igriv videz, tako da si lahko prav vsakdo omisli pričesko po svojem okusu.

Naj vaši lasje zasijejo in sijali boste tudi vi!

Kako poskrbeti, da bodo vaši lasje to zimo zasijali v vsem svojem sijaju? Z nasveti vam lahko pomagajo izkušeni strokovnjaki v frizerskih salonih Simple, Simple Barber Shop in Estela, ki jih najdete v mariborskem Europarku. S kreativnimi idejami in bogatimi izkušnjami vam bodo pomagali do primerne barve in oblike, obenem pa bodo vašo pričesko uredili tako, da jo boste lahko na preprost način vzdrževali tudi z domačo nego. V frizerskem salonu SIMPLE barber shop boste na svoj račun prišli tudi vsi pripadniki močnejšega spola, in sicer vam bodo tu poleg pričeske uredili tudi brado, kot se "šika".

Privoščite si novo pričesko in se samozavestno podajte v nove izzive, ki vas čakajo v letošnjem letu!