O-STA

Zyngina igra Harry Potter: Puzzles & Spells na voljo v Južni Koreji

Nagrajena in priljubljena mobilna igra je na voljo v spletnih trgovinah Apple App Store in Google Play v Južni Koreji

(BUSINESS WIRE) - Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA):

Ta objava za medije vsebuje multimedijske vsebine. Oglejte si celotno besedilo na https://www.businesswire.com/news/home/20210119005175/en/

KDO:

Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), vodilna globalna družba na področju interaktivne zabave, je sporočila, da je igra Harry Potter: Puzzles & Spells (Harry Potter: Uganke in uroki) na voljo v Južni Koreji. Nagrajena mobilna igra, ki se ponaša z uradno licenco Warner Bros. Games in je objavljena pod znamko Portkey Games, je že razveselila prve igralce v Južni Koreji in je v celoti na voljo v korejskem jeziku.

KAJ:

Harry Potter: Puzzles & Spells, prejemnica nagrade Google Play 2020 Award za najboljšo preprosto igro in nagrade po izboru urednikov Apple App Store, je sedaj na voljo za brezplačni prenos v trgovinah App Store in Google Play v Južni Koreji. Igralci v tej regiji lahko dostopajo do vseh trenutnih in preteklih vsebin, kar pomeni več kot 1000 s čarovnijo prepojenih arkadnih sestavljank, ki temeljijo na zgodbi Harryja Potterja in čarovniškega sveta.

S prihodom igre v Južno Korejo imajo tamkajšnji igralci dostop tudi do novih elementov ustvarjanja avatarjev, pri nastanku katerih je sodeloval pevec in oboževalec Harryja Potterja Zayn Malik. Njegov avatar, ki je nastal decembra, je ponudil nove možnosti glede izbire brade, uhanov, obrvi, las in oči, ki so sedaj na voljo vsem igralcem.

CITAT:

"Harry Potter: Puzzles & Spells je prejela nagrade in priznanja za svojo privlačno zasnovo in avtentičen prikaz priljubljenih likov, prizorišč in čarovnije iz izvirnih zgodb," je dejal Bernard Kim, vodja založništva pri Zyngi. "Igra pa tudi vnese duh tekmovalnosti v Čarovniški svet, saj se igralci lahko pridružijo klubom, kjer se lahko z drugimi oboževalci povzpnejo po svetovni lestvici točk. Veseli nas, da lahko igralci v Južni Koreji, eni izmed najbolj vnetih in tekmovalnih igralcev na svetu, sedaj prav tako uživajo v čarovniji, skupnosti in klubskemu tekmovanju v svetu igre Harry Potter: Puzzles & Spells."

OZADJE:

V igri Harry Potter: Puzzles & Spells se igralci podajo na pustolovščine arkadnega sestavljanja ali sestavljanja tri v vrsto, na katerih se srečujejo z značilnostmi sveta Harry Potter, od urokov in značilnega humorja do podob in likov. Igra zajema tudi glasbeno spremljavo in posnete citate iz originalnih filmov Harry Potter. Igralci tako spremljajo avtentično mobilno interpretacijo Harryjevega popotovanja skozi čarovniški svet. Med napredovanjem skozi igro lahko s pridobivanjem urokov in posebnih vzpodbud rešujejo arkadne uganke, na katerih se prikazujejo poskočne čokoladne žabe, frfotajoči ključi s krili in bojevite figure čarovniškega šaha ter druge nepričakovane ovire in predmeti. V duhu zavezništva in prijateljskega tekmovanja na Bradavičarki se lahko igralci pridružijo klubom ali pa jih ustanovijo ter se tako družijo z drugimi oboževalci, sodelujejo pri načrtovanju strategij reševanja ugank, delijo življenja v igri in se potegujejo za nagrade v ekskluzivnih klubskih dogodkih.

Harry Potter: Puzzles & Spells je na voljo po vsem svetu na napravah iOS ali Android, prav tako pa tudi na Amazonovem Kindlu in Facebooku. Za več informacij in povezovanje z drugimi oboževalci nam sledite na Facebooku, Instagramu in Twitterju ali pa obiščite spletno stran igre www.harrypotterpuzzlesandspells.com.

DODATNO SLIKOVNO IN VIDEO GRADIVO:

Dodatno slikovno in video gradivo je na voljo na http://bit.ly/HPPS_SouthKoreaLaunch

O Zyngi

Zynga je eno vodilnih podjetij za interaktivno zabavo v svetu. Njeno poslanstvo je povezati svet prek iger. Doslej je že več kot milijarda ljudi igrala njene franšizne igre, vključno s CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Zyngine igre so na voljo v več kot 150 državah, igrate pa jih lahko na družabnih platformah in mobilnih napravah po vsem svetu. Družba je bila ustanovljena leta 2007, sedež ima v San Franciscu, podružnice pa v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu, na Irskem, v Indiji, Turčiji in na Finskem. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali družbo spremljajte na Twitterju, Instagramu, Facebooku ali blogu Zynga.

O Warner Bros. Games

Warner Bros. Games, del Warner Bros. Home Entertainment, Inc., je ena vodilnih svetovnih družb na področju založništva, razvijanja, licenciranja in distribucije zabavnih vsebin za interaktivne platforme, med drugim za konzolne, mobilne in računalniške igre, tako za interno kot za skupno razvite. Več informacij o Warner Bros. Games lahko najdete na https://www.wbgames.com/.

O Portkey Games

Portkey Games, del Warner Bros.Games, je igričarska znamka, ki razvija nove izkušnje mobilnih in videoigric v Čarovniškem svetu (Wizarding World), ki igralca postavijo v središče njegove lastne pustolovščine po navdihu izvirnih zgodb pisateljice J.K. Rowling. Portkey Games igralcem nudi možnost, da sami izberejo pripovedi, se potopijo v Čarovniški svet in ustvarijo nova in enkratna doživetja. Znamka je bila ustvarjena, da bi omogočila igralcem, da se predajo čarobnosti Čarovniškega sveta, kjer lahko ustvarjajo svoje zgodbe Čarovniškega sveta.

WIZARDING WORLD, HARRY POTTER Publishing Rights © J.K. Rowling. Liki, imena in medijske vsebine povezane s HARRY POTTER: PUZZLES & SPELLS, PORTKEY GAMES, WIZARDING WORLD in HARRY POTTER so © in ™ Warner Bros. Entertainment Inc. ™ Zynga Inc. Vse pravice pridržane.

WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s20)

Oglejte si izvorno besedilo na

businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210119005175/en/

Kontakti

Za medije:
Dana Whitney | dwhitney@zynga.com

Vir: Zynga Inc.

Multimedija:

Zyngina igra Harry Potter: Puzzles & Spells na voljo v Južni Koreji (Grafika: Business Wire)

Avatar Zayna Malika v igri Harry Potter: Puzzles & Spells (Grafika: Business Wire)

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.