O-STA

Interactive Brokers ukrepal glede simbolov v aktivnem trgovanju

GREENWICH, Conn.--(BUSINESS WIRE)--Globalno borznoposrediško podjetje Interactive Brokers Group (Nasdaq: IBKR) je danes sporočilo, da je od poldneva včeraj izključno zaradi izredno volatilnih trgov likvidiralo opcijsko trgovanje s simboli AMC, BB, EXPR, GME, in KOSS.

Poleg tega bo do nadaljnjega veljala zahteva za 100% maržo za dolge pozicije in 300% maržo za kratke pozicije. Menimo, da se situacija ne bo umirila, dokler borze in regulatorji ne ustavijo trgovanja z določenimi simboli oziroma jih likvidirajo. Še naprej bomo spremljali razmere na trgu in po potrebi dodajali ali odstranjevali simbole.

O podjetju Interactive Brokers Group, Inc.:

Podružnice Interactive Brokers Group zagotavljajo storitve avtomatskega izvrševanja trgovanja z in hranjenja vrednostnih papirjev, blaga in tujih valut 24 ur na dan na več kot 135 trgih in v številnih državah in valutah, in sicer z enotnega računa IBKR Integrated Investment Account, ki je na voljo strankam po vsem svetu. Svoje storitve zagotavljamo posameznim investitorjem, skladom tveganih investicij, skupinam, ki trgujejo za lastni račun, finančnim svetovalcem in borznim posrednikom. Štiridesetletno osredotočanje na tehnologijo in avtomatizacijo nam omogoča, da lahko našim strankam priskrbimo edinstveno izpopolnjeno platformo za upravljanje z njihovimi investicijskimi portfelji. Prizadevamo si, da našim strankam zagotavljamo ugodne cene transakcij in trgovanja, orodja za upravljanje tveganj in portfeljov ter raziskovalne zmogljivosti in investicijske produkte, ob nizkih ali brez stroškov, in jim tako omogočamo, da dosegajo boljše donose od investicij. Revija Barron's je Interactive Brokers uvrstila na 1. mesto lestvice najboljših spletnih borznih posrednikov Best Online Broker Review 24. februarja 2020 s 5 od 5 zvezdic.

Izvorno verzijo si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210128005689/en/

Kontakti

Interactive Brokers Group, Inc.
Investitorji: Nancy Stuebe, 203-618-4070
Mediji: Kalen Holliday, 203-618-4069 or media@ibkr.com

Vir: Interactive Brokers Group, Inc.


Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.