O-STA

Spletni dogodek "Lunch kick-off event"

Velenje, 9. februar 2021 - Julija lani smo v Mestni občini Velenje začeli z izvajanjem projekta TalentMagnet, ki se ukvarja s problematiko bega možganov. V okviru projekta TalentMagnet, bo v sredo, 24. februarja, organiziran celodnevni on-line dogodek "LUNCH KICK-OFF EVENT FOR PUBLIC". Potekal bo v angleškem jeziku preko platforme Airmeet. S sodelovanjem v projektu želimo v Velenju ustvariti čim boljše pogoje, da bi mladi tu ostajali, saj bi našli dovolj priložnosti in izzivov za delo in uspeh.


Spletni dogodek, ki ga pripravljamo bo razdeljen na dva dela. Dopoldanski del, ki bo trajal med 9. in 12. uro, bo namenjen občinam, strokovnjakom, nevladnim organizacijam, srednjim šolam in fakultetam. V tem delu bo sodelovala tudi predstavnica Saša inkubatorja, na temo kreativnega okolja za mlade podjetnike. Popoldanski del, bo potekal med 13. in 15.30 bo namenjen talentiranim mladim.

Vsak lahko sodeluje na obeh delih, vendar je potrebna predhodna registracija za oba dela. Z registracijo boste prejeli dostop do dogodka.

Registracijski link za dopoldanski del: https://forms.gle/RHEaLDt6Hqg2tgcKA

Registracijski link za popoldanski del: https://forms.gle/nJVTu9uavAzpsdERA

V prilogi je priložen dnevni red celotnega dogodka.

Projekt je sofinanciran iz programa Interreg Danibe v višini 85 %. Cilj projekta je uvedba ukrepov, vodnikov in orodij, s katerimi bomo zadržali oziroma privabili čimveč mladih talentov v Velenje.

Prijazno vabljeni k sodelovanju!

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje