O-STA

Pust v družbi naših najljubših risanih junakov

Pust je pred vrati! Če nimate idej, kako bi našemili vaše najmlajše, morda dobite kakšno idejo ob spremljanju priljubljenih risanih serij na kanalu Minimax! Morda si bo vaša princeska zaželela postati Filly iz Funtazije, vaš malček pa obožuje Govorečega Toma? Za pusta lahko pustimo domišljiji prosto pot in za hip postanemo naši najljubši junaki! Kmalu pa se vam bodo v dnevnih sobah pridružili tudi čisto pravi junaki! Ste pripravljeni?

Vračajo se živalske druščine, ki so vedno za akcijo!

Že v ponedeljek se na Minimax vračajo ljubke Filly iz Funtazije. Le kakšne pustolovščine jih čakajo tokrat? Razigrani živalski druščini v šoli res ni dolgčas! Čarovniška akademija je veliko več kot le šola. Tam se učijo pravih čarovniških urokov, v prostem času pa rešujejo svet! Prihodnji teden pa nas bodo ponovno razveseljevali še eni prikupni živalski prijatelji. V četrtek, 18. februarja, ob 21.45 bo na sporedu premiera pete sezone o najbolj zgovornem mačku na svetu - vračajo se Govoreči Tom in prijatelji. Če smo mislili, da smo videli že vse njihove norčije, smo se hudo ušteli! Tudi v novi sezoni se bodo mačji prijatelji podali v lov za dogodivščinami, seveda pa tudi zabavnih zapletov ne bo manjkalo. Doza smeha je zagotovljena.

Popoldnevi na kanalu Minimax so v februarju rezervirani za dekleta. Vsak dan sta namreč na sporedu risani seriji Polly Pocket ter serija Lesi in prijatelji. Kar nekaj idej za pusta, kajne? Na kanalu Minimax je vse pripravljeno za pravo rajanje!