O-STA

Zynga sporočila finančne rezultate za četrto četrtletje in celotno leto 2020

Podjetje poroča o najvišjem četrtletnem in letnem prihodku in številu naročil v svoji zgodovini

Ustvarilo je rekordni četrtletni in letni denarni tok

Zynga je v edinstvenem položaju enega vodilnih podjetij na področju mobilnih iger na svetu

Izvaja pobude za rast za leto 2021 in naprej


SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) je danes sporočila finančne rezultate za četrto četrtletje in poslovno celotno leto, ki se je zaključilo z 31. decembrom 2020, in sicer z objavo pisma uprave podjetja o poslovanju v četrtem četrtletju na svoji spletni strani za odnose z vlagatelji. Pismo si lahko ogledate v prilogi ali na spletni strani http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results .

Ta objava vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo za javnost si oglejte na: https://www.businesswire.com/news/home/20210210005120/en/

"V najboljšem letu doslej so naše talentirane in vzdržljive ekipe odlično zaključile četrto četrtletje ter dosegle najvišji četrtletni prihodek in naročila v Zyngini zgodovini. Naše poslovanje skozi celotno leto 2020 je občutno razširilo razpon naše platforme za storitve v živo in okrepilo naš položaj enega vodilnih podjetij na področju mobilnih iger na svetu," je dejal Frank Gibeau, glavni izvršni direktor podjetja Zynga. "Naš portfelj storitev v živo je odlično začel leto 2021 na čelu z našo franšizo Forever Franchises, dosežki igre Harry Potter: Puzzles & Spells (Harry Potter: Uganke in Uroki) in z dvema novima igrama, ki sta med najbolj priljubljenimi zelo preprostimi igrami hčerinskega podjetja Rollic. Zyngina večletna strategija širitve storitev v živo, ponudbe novih iger in vlaganja v vznemirljive priložnosti za rast nas je postavila v odličen položaj za rast v letu 2021 in naprej."

Uprava Zynge bo spregovorila o rezultatih podjetja prek konferenčnega klica danes ob 14.00 po pacifiškem času (17.00 po vzhodnem času). Med klicem bo možno zastavljati vprašanja, podjetje pa bo skušalo odgovoriti na čim več vprašanj.

Dostop do konferenčnega klica je možen na http://investor.zynga.com - po klicu pa bo možno prisluhniti konferenci na tej povezavi - ali pa prek spodaj navedenih telefonskih številk:

• Brezplačna številka: (800) 537-0745

• Mednarodna številka: (253) 237-1142

• ID konference: 8094404

O Zyngi Inc.

Zynga je eno vodilnih podjetij za interaktivno zabavo v svetu. Njeno poslanstvo je povezati svet prek iger. Že več kot milijarda ljudi je doslej igrala njene franšizne igre, vključno z CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Zyngine igre so na voljo v več kot 150 državah, igrate pa jih lahko na družabnih platformah in mobilnih napravah po vsem svetu. Družba je bila ustanovljena leta 2007, sedež ima v San Franciscu, podružnice pa v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu, na Irskem, v Indiji, Turčiji in na Finskem. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali družbo spremljajte na Twitterju, Instagramu, Facebooku ali na blogu Zynga.

Izjave o prihodnosti

To sporočilo za javnost vsebuje izjave o prihodnosti, ki so med drugim povezane z našimi poslovnimi cilji ter priložnostmi za rast v prihodnje. Izjave o prihodnosti pogosto vsebujejo besede, kot so obeti, napovedan, načrtovan, namerava, bo, predvideva, verjame, cilj, pričakuje, ter izjave v prihodnjiku, ki se na splošno nanašajo na prihodnost. Doseganje ciljev in uspehov na področjih, ki jih opisujejo izjave o prihodnosti, je povezano z velikimi tveganji, negotovostmi in predpostavkami. Na takšne izjave se ne gre pretirano zanašati, saj so njihova osnova informacije, ki so nam trenutno na voljo. Ne obvezujemo se, da bomo takšne izjave posodabljali. Več informacij o omenjenih tveganjih, negotovostih in predpostavkah je ali bo na voljo v naših poročilih, ki jih posredujemo Komisiji za vrednostne papirje (SEC), kopije poročil pa so na voljo tudi na naši spletni strani za odnose z investitorji na http://investor.zynga.com in na spletni strani Komisije za vrednostne papirje na www.sec.gov.

Uredniška opomba

Če si želite naložiti Zyngine sekundarne posnetke (B-roll) in ključno grafiko za njene igre, obiščite: http://bit.ly/ZyngaQ42020

Oglejte si izvorno besedilo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210210005120/en/

Kontakti

Odnosi z vlagatelji:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Odnosi z mediji:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Vir: Zynga

Multimedijske vsebine

Pismo o poslovanju za četrto četrtletje, namenjeno našim delničarjem

Logotip

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.