O-STA

Pustni vikend v znamenju ljubezni

V Europarku lahko najdete popolno darilo za valentinovo. (foto_Bojan Mihalič)
Po sladkih presenečenjih bo v naslednjih dneh dišalo tudi v Europarku. (grafika_AV studio)

Februar je tradicionalno mesec pustnih rajanj, slastnih krofov in drugih sladkih pregreh. To je mesec, ko se ženijo ptički in sramežljivo prebujajo prvi zvončki. Mesec ljubezni, ko zadiši po pomladi. Na praznik zaljubljencev, 14. februarja, se cel svet obarva v barvah ljubezni. Svoje najdražje lahko razveselimo že z majhno pozornostjo. Naj bo prihajajoči konec tedna ustvarjalen in igriv, kot se za pust in valentinovo spodobi! Nekaj idej, kako lahko presenetite svoje bližnje, smo zbrali spodaj.

Darilca, ki sežejo do srca

Vam primanjkuje idej, kaj podariti vašim ljubljenim za valentinovo? V mariborskem Europarku lahko najdete popolno darilo, ki bo vašim bližnjim ogrelo srce. Dame se bodo zagotovo razveselile čudovitega šopka, dišečega parfuma, nove torbice ali izbranega kosa nakita, predstavnike močnejšega spola pa lahko presenetite z novim športnim puloverjem, trendovskimi modnimi dodatki, elegantno srajco ali najnovejšo tehnološko napravo. V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije vas čaka bogata ponudba najbolj priznanih svetovnih blagovnih znamk, najbolj aktualne modne kolekcije, pester nabor kozmetike in modnih dodatkov, izbran nakit, najsodobnejša tehnologija, in še in še. Tu najdete darila za vse okuse in za vse želje!

Ta veseli pustni čas!

Najmlajši bodo gotovo najbolj veseli zanimivega pustnega kostuma! Pester izbor najrazličnejših pustnih mask in raznovrstnih likov boste našli tudi v Europarku. Obenem lahko na policah megamarketa Interspar poiščete tudi vse potrebne sestavine za ustvarjanje v domači kuhinji. Pustni vikend je zagotovo kot ustvarjen za to, da si privoščite kakšno sladko pregreho več kot običajno. Znani rek pravi, da gre ljubezen skozi želodec, zato pustite domišljiji prosto pot in naj ta vikend iz vaše kuhinje zadiši po pustnih dobrotah ter sladkih valentinovih presenečenjih. Po sladkih presenečenjih bo v naslednjih dneh gotovo dišalo tudi v Europarku ̶ pust je že pred vrati!