O-STA

Euro U21: Odprte prijave za akreditacije

Spoštovani,


z Nogometne zveze Slovenije so sporočil, da so odprli akreditacijski obrazec za tekme skupinskega dela Uefa U21 evropskega prvenstva do 21 let 2021, ki bodo potekale v Sloveniji in tudi v Celju. Prijave bodo odprte do vključno 10. marca 2021. Število novinarskih mest je omejeno in prilagojeno protokolom Evropske nogometne zveze (Uefa) ter državnim ukrepom ob pandemiji SARS-CoV-2.

Dostop do obrazca: https://under21.nzs.si/u21-acc-system/register.php

Postopek akreditiranja:

1. S prvim obiskom se najprej registrirate v platformo, kjer se boste kasneje lahko akreditirali za izbrane tekme. Sama registracija še ne pomeni, da ste poslali akreditacijsko prošnjo za tekmo.

2. Ko prejmete sporočilo, da je uporabniški račun potrjen, se prijavite v novinarsko središče, izberite prizorišče in izbrane tekme ter oddajte akreditacijsko prošnjo.

3. NZS akreditacije potrjuje skupinsko, zato boste potrditev akreditacij prejeli po končanem postopku akreditiranja za vse novinarje. Skupaj s potrditvijo ali zavrnitvijo boste prejeli tudi navodila za delo.

Ostale informacije:

1. Zaradi velikega zanimanja in tujih novinarskih kvot se lahko zgodi, da bo na posameznih prizoriščih prišlo do precej večjega povpraševanja po akreditacijah od razpoložljivih novinarskih mest. Nogometna zveza Slovenije bo v tem primeru prednostno obravnavala medije, ki v sklopu svojega delovanja namenjajo več prostora slovenskemu nogometu.

2. Zaradi trenutnih zdravstvenih razmer bodo novinarske konference v času prvenstva potekale na daljavo v obliki spletnih konferenc. Prav tako po tekmah ne bo mešanih con za pobiranje izjav.

3. Za dodatne informacije se lahko obrnete na media@nzs.si , matjaz.krajnik@nzs.si ali matic.kodric@nzs.si.