O-STA

Pozivamo mlade kreativce k prijavi urbanističnih idej

Velenje, 17. februar 2021 - Pozivamo mlade kreativce, da do 28. februarja 2021 na e-naslov info@prostoroz.org pošljejo urbanistične ideje. V okviru Urbane akademije 2021 iščejo urbanistične rešitve, ki dvigajo kakovost javnega prostora, prispevajo k urbani prenovi, spodbujajo kreativni razvoj kraja in rešujejo njegovo okoljsko problematiko.

Neprofitni urbanistični studio ProstoRož in Center za kreativnost iščeta naslednjo generacijo mladih kreativcev, ki bo spreminjala slovenska mesta. Mlade urbanistične kolektive ali posameznike pozivajo, da svoje znanje in energijo vložijo v projekte, ki bodo izboljšali kvaliteto bivanja v svojem kraju.

Mestna občina Velenje bo podprla predlagane projekte potencialnih prijaviteljev iz našega mesta ter omogočila realizacijo svežih in kreativnih urbanističnih idej. Zato vabimo mlade kreativce s področja arhitekture, urbanizma, krajinske arhitekture in oblikovanja, da se odzovejo pozivu studia ProstoRož.

Dodatne informacije v zvezi s projektom in prijavo so objavljene na spletni povezavi studia ProstoRož https://prostoroz.org/urbana-akademija.

Tvoje mesto, tvoja ideja. Sodeluj tudi ti!