O-STA

Podjetje Milliken & Company imenovalo Cindy Boiter za izvršno podpredsednico in predsednico kemične divizije

SPARTANBURG, S.C.--(BUSINESS WIRE)-Podjetje Milliken & Company z veseljem sporoča, da je Cindy Boiter napredovala na mesto izvršne podpredsednice in predsednice Millikenove kemične divizije. S 15. marcem bo tako prevzela dolžnosti Davida Moodyja, ki bo prevzel novo vlogo izven Millikena.

Sporočilo za javnost vključuje večpredstavnostne vsebine. V celoti si ga lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20210304005823/en/

"Gre za vznemirljivo imenovanje za naše podjetje, saj bo Cindy postala prva ženska na čelu kakšne Millikenove divizije," je dejal Halsey Cook, predsednik in glavni izvršni direktor Millikena. "Je izjemno usposobljena za vodenje naše kemične divizije, saj ima veliko izkušenj v tej diviziji ter izkušnje s prevzemi, prav tako pa pooseblja Millikenovo vizijo."

Boiter se je Millikenovi kemični diviziji pridružila leta 2012 kot direktorica marketinga, strategije in poslovnega razvoja ter napredovala na mesto finančne direktorice divizije, kjer je igrala pomembno vlogo pri njeni hitri rasti. Leta 2018 je postala direktorica Millikena za strategijo, kjer je vodila pobude za strateške načrte podjetja do leta 2025 in nadzorovala dva pomembna prevzema. Boiter je prejela Millikenovo časno nagrado za raznolikost in vključevanje in je aktivna zaveznica poslovnih partnerjev z vsega sveta.

"Ob tej priložnosti bi se prav tako radi zahvalili Davidu Moodyju za njegovih 33 let delovanja v Millikenu in mu zaželeli vse dobro ob prehodu v naslednjo stopnjo njegove poslovne poti," je zaključil Cook.

O Millikenu

Milliken & Company, podjetje specializirano za znanost o materialih, se zaveda, da ima ena sama molekula potencial, da spremeni svet. Z inovativnimi rešitvami na področju tekstila, talnih oblog ter specializirane kemične in zdravstvene industrije Milliken prinaša rešitve za nekatere največje globalne izzive. Inštitut Ethisphere je podjetje 15 let zapovrstjo uvrstil med najbolj etična podjetja sveta, svoje poslanstvo pa uresničujemo z neomajno predanostjo pri svojih strankah in v skupnostih uvesti trajnostne rešitve. Osem tisoč poslovnih partnerjev na 46 lokacijah po svetu se združuje v skupnem namenu: delati pozitivne spremembe v svetu za več generacij. Več o Millikenovih radovednih umih in navdihnjenih rešitvah lahko izveste na milliken.com in na Facebooku, Instagramu, LinkedInu terTwitterju.

Izvirnik sporočila za javnost je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210304005823/en/

Kontakti

Betsy Sikma
betsy.sikma@milliken.com
864.909.7908

Liz Morris
liz@edit-grp.com
864.918.5196

Vir: Milliken & Company

Večpredstavnostne vsebine

Cindy Boiter, novo imenova a izvršna podpredsednica in predsednica Millikeovega kemičnega oddelka (Foto: Business Wire)

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.