O-STA

Walgreens napoveduje nadaljnjo širitev poslovne strategije finančnih storitev z InComm Payments

Walgreens bo ponujal novi bančni račun z debetno kartico Mastercard prek platforme InComm Paymentsa

InComm Payments bo obogatil Walgreensov program darilnih kartic

DEERFIELD, Ill. & ATLANTA--(BUSINESS WIRE)-- Walgreens je danes sporočil, da je sklenil dogovor z InComm Paymentsom, eno izmed vodilnih družb na področju tehnologij globalnih plačil, da bi svojim strankam ponudil priročne in dostopne možnosti finančnih storitev. Podjetji bosta skupaj ponudili nov bančni račun, ki si ga bodo lahko stranke odprle v MetaBanki* s svojo debetno kartico Mastercard, ki bo kupcem Walgreensa omogočal tako fizično kot spletno nakupovanje ter jim nudil možnosti, da si prislužijo nagrade myWalgreens Cash za vse nakupe v okviru novega programa zvestobe za stranke myWalgreens, uvedenega novembra 2020.

Dogovor je del Walgreensove strategije alternativnega dobička in pred kratkim predstavljene širše pobude za predstavitev novih finančnih izdelkov in storitev, ki krepijo aktualno zavezo strankam ponujati raznolike storitve in ugodnosti. Nova bančna rešitev bo dopolnila Walgreensove načrte o nadaljnjem osredotočanju na zdravje in dobro počutje in krepitvi programa zvestobe ter prilagojenosti strankam. Rešitev temelji na moderni platformi digitalnega bančništva kot storitve InComm Paymentsa. Kupci Walgreensa bodo lahko izdelek našli v trgovini ali zanj zaprosili neposredno prek spleta ter tako enostavno upravljali s svojimi vsakodnevnimi financami s pomočjo nove, preproste aplikacije za mobilno bančništvo. Bančni račun naj bi bil po pričakovanjih v skoraj 9.000 Walgreensovih prodajalnah in prek spleta na voljo v drugi polovici 2021.

"Walgreens je predan pomoči strankam glede njihovih potreb v zvezi z zdravjem in dobrim počutjem in veseli smo, da bomo razširili svojo ponudbo finančnih storitev ter tako še dodatno obogatili izkušnje in načine, na katere izpolnjujemo potrebe svojih strank," je dejal John Standley, direktor Walgreensa. "Veselimo se raziskovanja in uvajanja še več na stranke osredotočenih plačilnih pobud za zdravje in dobro počutje v bližnji prihodnosti, medtem ko ustvarjamo nove vire prihodkov."

"Počaščeni smo, da je Walgreens izbral InComm Paymentsove rešitve za finančne storitve, da bi svojim strankam in skupnostim omogočal dodatne ugodnosti," je dejal Stefan Happ, direktor InComm Payments. "S to novo ponudbo se bo Walgreens uveljavil kot destinacija za finančne storitve, kar bo nadgradnja Walgreensove dosedanjega položaja enotne točke za nakup farmacevtskih izdelkov in pripomočkov."

Poleg tega nameravata Walgreens in InComm Payments ponovno obuditi Walgreensov program darilnih kartic. InComm Payments bo nadzoroval upravljanje Walgreensovega obstoječega programa fizičnih darilnih kartic, uvedel Walgreensove digitalne darilne kartice in omogočal digitalne nakupe in unovčevanje kartic na walgreens.com. InComm Payments bo prav tako olajšal širšo distribucijo Walgreensovih darilnih kartic med podjetji, ter prek kanalov zvestobe, nagrad in spletne prodaje. Širitev dodatno krepi 12-letno partnerstvo med InComm Paymentsom in Walgreensom ter izboljšuje izkušnjo Walgreens znamke in strank v trgovinah, na spletu in prek mobilnih naprav.

*Bančni računi bodo depozitni računi, ustanovljeni pri banki MetaBank®, N.A., članici FDIC, v skladu z licenco Mastercard International Incorporated, ki bo tudi izdala debetne kartice.

O Walgreensu

Walgreens (www.walgreens.com) je del Retail Pharmacy USA Division of Walgreens Boots Alliance, Inc. (Nasdaq: WBA) in je globalno vodilno podjetje na področju maloprodaje in veleprodaje zdravil. Kot najbolj priljubljeno ameriško lekarniško, zdravstveno in lepotno podjetje je Walgreens zagovornik zdravja in dobrega počutja vseh ameriških skupnosti. Walgreens, ki upravlja več kot 9000 prodajnih lokacij po Ameriki, Portoriku in ameriških Deviških otokih, je ponosen, da je destinacija za zdravje v mnogih soseskah in da dnevno streže približno osmim milijonom strank. Farmacevti Walgreens igrajo ključno vlogo v zdravstvenem sistemu ZDA z zagotavljanjem široke palete lekarniških in zdravstvenih storitev. Da bi kar najbolje zadovoljil potrebe strank in pacientov, Walgreens ponuja resnično večkanalno izkušnjo s platformami, ki združujejo fizično in digitalno, podprto z najnovejšo tehnologijo za zagotavljanje visokokakovostnih izdelkov in storitev v lokalnih skupnostih po vsej državi.

O InComm Paymentsu

InComm Payments je eno vodilnih globalnih podjetij na področju tehnologij inovativnih plačil. S pomočjo dinamične tehnologije in dokazane strokovnosti InComm Payments nudi okrepljene celostne plačilne platforme in nove rešitve finančne tehnologije, ki podjetjem pomagajo rasti na različnih področjih, od trgovine, zdravstva, cestnin in tranzita, vzpodbud, mobilnih plačil do finančnih storitev. InComm Payments v vedno bolj digitalnem svetu z omogočanjem povezav prek vseh kanalov nenehno rastoči bazi strank ustvarja prijetne in dragocene nakupovalne izkušnje po vsem svetu. Z več kot 27 leti izkušenj, več kot 500.000 distribucijskimi točkami, 386 globalnimi patenti in prisotnostjo v več kot 30 državah InComm Payments vodi industrijo plačil s svojega sedeža v Atlanti v ZDA. Več informacij je na voljo na www.InCommPayments.com.

O MetaBanku®, N.A.

MetaBank®, N.A., nacionalna banka, je podružnica skupine Meta Financial Group, Inc.® (Nasdaq: CASH), finančnega holdinga iz Južne Dakote. MetaBank je finančno storitveno podjetje, ki si prizadeva povečevati finančno dosegljivost, izbiro in priložnosti za vse. MetaBank skuša odstraniti ovire, ki jih tradicionalne inštitucije postavljajo na pot finančnemu dostopu ter vzpodbuja ekonomsko mobilnost s tem, ko nudi odgovorne, varne, visokokakovostne finančne produkte, ki koristijo posameznikom in skupnostim v središču realnega gospodarstva. Dodatne informacije lahko najdete na www.metapay.com or www.metafinancialgroup.com.

Besedilo v izvirniku je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210330005424/en/

Kontakti

Walgreens
Emily Hartwig-Mekstan
media@walgreens.com

InComm Payments
Nilce Piccinini
npiccinini@incomm.com



Vir: Walgreens