O-STA

Ponovno zagotavljamo tople obroke za ranljive skupine

Velenje, 1. april 2021 - V Mestni občini Velenje ponovno uvajamo brezplačno dostavo brezplačnega toplega obroka na dom, in sicer za starostnike, gibalno ovirane, osebe v karanteni, ki nimajo možnosti, da bi jim svojci pomagali, in tiste, ki si zaradi socialne stiske ne morejo skuhati ali privoščiti toplega obroka. Storitev velja za občane Mestne občine Velenje na območju občine od torka, 6. aprila, dalje za obdobje ustavitve javnega življenja oz. do preklica.

Naročila sprejemamo vsak delovnik med 8. in 10. uro na telefonski številki 03 8961 619, in sicer za naslednji delovnik in vsak dan posebej. Prva naročila sprejemamo ta petek, 2. aprila, in sicer za dostavo v torek, 6. aprila. Tople obroke bodo člani prostovoljne skupine Udarnik Mladinskega centra Velenje dostavljali vsak delovnik od 11.30 dalje, med vikendi in ob praznikih dostave ne bo.

Člani prostovoljne skupine Udarnik Mladinskega centra Velenje bodo od torka, 6. aprila, dalje na območju Mestne občine Velenje zagotavljali tudi brezplačno dostavo nakupov hrane in zdravil za starejše in gibalno ovirane. Zainteresirani jih lahko pokličejo vsak delovni dan med 9. in 12. uro na telefonsko številko 03 898 19 22. Prostovoljci bodo pri opravljanju storitev skrbeli za priporočene preventivne ukrepe.

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje