O-STA

V Velenju spodbujamo podjetniške ideje

Velenje, 2. april 2021 - V SAŠA inkubatorju so nadgradili Podjetniški trampolin s programom Startup generator, ki bo zagonskim podjetjem odprl novo dimenzijo virtualne resničnosti in pospešil rast podjetniških idej. V sklopu programa, na katerega se lahko prijavite do 8. aprila in bo potekal do 4. junija 2021, bodo najboljše tri ekipe prejele točke na razpisu za dodelitev sredstev za spodbujanje podjetništva v Mestni občini Velenje v višini do 10 tisoč evrov. Več informacij in brezplačne prijave na spletnih straneh www.startupgenerator.si in www.sasainkubator.si. Podpiramo ambiciozna podjetja in posameznike, ki bodo imeli s svojim znanjem in zagonskimi finančnimi sredstvi pomembno vlogo pri tranziciji premogovne regije.

Izmed vseh prijavljenih ekip bodo izbrali dvanajst najboljših, ki jih bodo opremili s Startup generator BOX-i, z vso potrebno opremo in navodili. Po šestih tednih bodo izbrali šest najmočnejših ekip, ki bodo na finalnem dogodku svojo idejo predstavile pred občinstvom in strokovno komisijo. Ekipam bodo omogočili dostop do znanja, tedenskih VR izobraževanj, vrhunskih mentorjev in mreženja.

V Mestni občini Velenje si želimo, da so podjetniki informirani glede aktualnih in najavljenih razpisov z različnih področij za podjetja in posameznike, zato bomo na spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si (https://www.velenje.si/o-velenju/gospodarstvo) objavljali ažurne podatke o posameznih razpisih.

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje