O-STA

Podaljšujemo natečaj Naj prostovoljec in prostovoljna organizacija leta 2020

Velenje, 7. april 2021 - Od marca dalje je na spletnih straneh Mestne občine Velenje (www.velenje.si, Javne objave) in Mladinskega centra Velenje (www.mc-velenje.si, poglavje Izpostavljeno) objavljen natečaj za Naj prostovoljca in prostovoljno organizacijo leta 2020 v Mestni občini Velenje. Ker zaradi epidemije veljajo številne omejitve, smo se odločili, da rok za oddajo vlog podaljšamo do 1. junija.

Prijavljene prostovoljke in prostovoljci se bodo potegovali za naziv v dveh starostnih kategorijah, in sicer do 30 let ter nad 30 let. Kot starostna meja bo upoštevana starost, dopolnjena v letu 2020. Javni natečaj je razpisan tudi za naziv naj prostovoljne organizacije v letu 2020 v Mestni občini Velenje. O izbiri prostovoljk in prostovoljcev leta 2020 v Mestni občini Velenje, bo na podlagi prispelih prijav, odločala komisija. Priznanja za sodelovanje bodo prejeli vsi prijavljeni posamezniki in posameznice.

Natečaj organiziramo Mladinski svet Velenje, Mladinski center Velenje in Mestna občina Velenje, pod častnim pokroviteljstvom župana Mestne občine Velenje Petra Dermola. Lansko leto je bilo zaradi koronavirusa zelo posebno leto, v katerem pa so se številni posamezniki in društva izkazali na področju prostovoljstva, zato društva, organizacije in tudi posameznike prosimo, da prijavijo na natečaj kandidate, ki so pomembno prispevali k boljšemu življenju v naši lokalni skupnosti.

Prijazno vabljeni k sodelovanju!

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje