O-STA

Zynga izdala moderno mobilno igro tipa tri v vrsti Puzzle Combat

Kot nadaljevanje uspešnice Empires & Puzzles Puzzle Combat kombinira sisteme RPG z enkratnimi kombinacijami ujemanja

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), vodilna globalna družba na področju interaktivne zabave, je danes napovedala svetovno izdajo nove mobilne igre vlog (RPG) tipa tri v vrsti z imenom Puzzle Combat, kjer igralci rekrutirajo heroje, gradijo oporišča in tekmujejo v bitkah z drugimi igralci (PvP) v okolju na temo zombijev. Puzzle Combat sta razvila podružnica Zynge Inc. s sedežem v Helsinkih Small Giant Games in studio, ki stoji za uspešnico Empires & Puzzles.

To sporočilo vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si oglejte na: https://www.businesswire.com/news/home/20210408005009/en/

Zynga izdala moderno mobilno match-3 igro bitke ujemanja (grafika: Business Wire)

V igri Puzzle Combat se bodo igralci podali v boj s sovražniki iz nevarne Vojske groze (Dread Army) okrepljenimi z dodatnimi bojnimi sposobnostmi, tako da bodo ustvarjali enkratne kombinacije ujemanja. Igralci za boj na svoji strani rekrutirajo vohune, bolničarje, strokovnjake za rušenje in ostale, vsak izmed njih pa v boj prinaša svoje posebne sposobnosti. Igralci bodo obenem lahko ustvarjali neprebojna oporišča z nadgradnjo stavb, kot so livarne, delavnice, šole urjenja in četrti.

"Puzzle Combat igralcem ponuja adrenalin poveljevanja najboljši enoti herojev z dobro znano zabavnostjo izkušnje igre tri v vrsti," je dejal generalni direktor Small Giant Games Jose Saarniniemi. "Puzzle Combat s kombiniranjem ključnih elementov igre Empires & Puzzles z novo bojno tematsko oblikovno podobo igre omogoča igralcem, da se potopijo v dinamičen virtualni svet, poln akcije in zombijev. Po današnji izdaji igre pričakujemo, da bo Puzzle Combat zgradil skupnost privrženih igričarjev z dodatnimi temami in nadgrajenimi elementi, ki so ustvarjeni z namenom pritegniti igralce po vsem svetu."

Puzzle Combat povezuje igralce z drugimi igralci po vsem svetu v bitkah PvP. Za nadvlado v boju igralci na pomoč lahko pokličejo na stotine personaliziranih mogočnih herojev, ki imajo vsak svoje unikatne sposobnosti, in zbirajo različno orožje, ki ga lahko nadgrajujejo in uporabijo na bojišču. Ko igralci napredujejo, se združujejo v zavezništva in si izmenjujejo najboljše taktike ter tekmujejo v zahtevnih ekipnih dogodkih in tako promovirajo svoje heroje, napredujejo skupaj in oblikujejo najbolj uspešno bojno silo.

Ključni poudarki igre:

  • Več kot 200 unikatnih herojev, ki jih igralci lahko zbirajo in nadgrajujejo.
  • Hitro akcijo tipa tri v vrsti s posebnimi napadi, ki jih je moč odkleniti z ujemanjem podobnih polj v enkratnih kombinacijah.
  • Gradnjo oporišč, kjer lahko vaše rekrute usposobite v heroje, pridelate hrano, rudarite kovine, gradite ključna bojna sredstva in več.
  • Obsežne kampanje napadov PvP z dragocenimi nagradami.
  • Igranje v načinu kooperativnih zavezništev, s katerimi je mogoče razbiti močne vojne stroje, napasti nasprotnike v ekipnih bojih in doseči prevlado v ekipnih dogodkih.
  • Družabne elemente, kot so globalni ali zavezniški klepeti, ki igralcem omogočajo, da si izmenjajo taktike in oblikujejo ekipe, da dosežejo naslednjo raven igre.
  • Časovno omejeni dogodki, v katerih je mogoče dobiti posebne nagrade in se pomeriti z drugimi igralci.

Puzzle Combat je sedaj na voljo za brezplačen prenos za naprave z operacijskima sistemoma iOS in Android.

Za več informacij obiščite:
Facebook
Twitter
Instagram

Zynga bo rezultate za prvo četrtletje leta 2021 objavila po zaprtju borze 5. maja 2021.

Izdajateljeva opomba:

Za ogled podpornih elementov za Puzzle Combat prosimo kliknite tu.

O podjetju Zynga Inc.

Zynga je eno vodilnih podjetij za interaktivno zabavo v svetu. Njeno poslanstvo je povezati svet prek iger. Že več kot milijarda ljudi je doslej igrala njene franšizne igre, vključno z CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Zyngine igre so na voljo v več kot 150 državah, igrate pa jih lahko na družabnih platformah in mobilnih napravah po vsem svetu. Družba je bila ustanovljena leta 2007, sedež ima v San Franciscu, podružnice pa v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu, na Irskem, v Indiji, Turčiji in na Finskem. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali družbo spremljajte na Twitterju, Instagramu, Facebooku ali na blogu Zynga.

IZJAVE O PRIHODNOSTI

To sporočilo za javnost vsebuje izjave o prihodnosti, ki se med drugim nanašajo na naša pričakovanja glede izdaje Puzzle Combat, vključno z njeno izdajo in sprejemom, kako se je prijela pri igralcih, elementi in poudarki igre ter splošnih priložnosti za rast. Izjave o prihodnosti pogosto vsebujejo besede, kot so "obet", "napovedano", "načrtovano", "namerava", "bo", "predvideva", "verjame", "cilja", "pričakuje" ter izjave v prihodnjiku, ki pa so v splošnem napovedne. Uresničitev ali uspešnost zadev, ki jih obravnavajo takšne izjave, vključuje znatna tveganja, negotovosti in predpostavke. Na tovrstne izjave o prihodnosti se ne gre preveč zanašati, saj temeljijo na podatkih, ki so nam na voljo na današnji dan. Ne obvezujemo se, da bomo tovrstne izjave posodabljali. Več informacij o teh tveganjih, negotovostih in predpostavkah je oziroma bo podrobneje opisano v naših javnih objavah pri Komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC), katerih kopije lahko najdete na našem spletnem mestu za odnose z vlagatelji na naslovu http://investor.zynga.com ali na SEC-ovem spletnem mestu na naslovu www.sec.gov.

Originalno verzijo si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210408005009/en/

Kontakti

Zynga kontakti za medije:
Jenny Taylor
jetaylor@zynga.com | (310) 849-0648

Linda Chung
lchung@zynga.com | (917) 226-8550

Vir: Zynga

Multimedijske vsebine

Video

Zynga izdala moderno mobilno match-3 igro bitke ujemanja (grafika: Business Wire)

foto

Zynga izdala moderno mobilno match-3 igro bitke ujemanja (grafika: Business Wire)

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.