O-STA

Zavod Celeia Celje pristopil h kampanji STO Green&safe

Celje, 23. april 2021 - Zavod za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje se je odzval na poziv Slovenske turistične organizacije (STO) in pristopil k uporabi komunikacijskih orodij in znaka Odgovornih potovalnih standardov Green & Safe. Skupaj z STO-jem in s turističnimi deležniki v Sloveniji komuniciramo trajnostno usmerjenost in zavezo slovenskega turizma, nadgrajeno z varnimi potovalnimi standardi.

Znak Green & Safe je že viden na Starem gradu Celje, v Turistično informativnem centru na Glavnem trgu 17 ter na Drevesni hiši v Mestnem gozdu.

Zavod Celeia Celje ob tem poziva vse celjske turistične ponudnike, ki skrbno upoštevajo priporočila Nacionalnega Inštituta za javno zdravje (NIJZ), da se pridružijo in pridobijo znak Green & Safe. Registracija je brezplačna, več informacij s Priročnikom Odgovorni potovalni standardi, najdete na www.slovenia.info/standardi


S pridobljeno nalepko, komunikacijskimi orodji in znakom Green & Safe boste obveščali goste, da je Slovenija, z njo pa tudi mesto Celje, zelena in varna turistična destinacija.