O-STA

Ponovno objavljen razpis za najem prostorov v Kreativnem centru Čuk

Velenje, 11. maj 2021 - Mestna občina Velenje je ponovno objavila javno zbiranje ponudb za oddajo poslovnih prostorov v najem na naslovu Stari trg 11 v Velenju - Kreativni center Čuk. Želimo, da bi se prijavili ustvarjalni najemniki, ki bi popestrili ponudbo v Starem Velenju. Razpis najdete na občinski spletni strani www.velenje.si (Javne objave) in bo odprt do 28. maja do 10. ure.

V najem oddajamo dva prostora v pritličju in pet pisarn v prvem nadstropju. Prostori so novi, neopremljeni, v razponu od 19,4 m2 do 28,6 m2. Cena za najem pritličnih enot je 4,5 €/m2, za pisarne v prvem nadstropju pa 5 €/m2. Objekt ima obratovalno dovoljenje za dejavnosti po klasifikaciji CC-SI za: stavbe za storitvene dejavnosti, druge poslovne stavbe, trgovske stavbe in stavbe za kulturo in razvedrilo. Za posamezni del stavbe v pritličju (prostor št. 2 in 3) se lahko prijavijo obrtniki z dejavnostjo ali vajenci v poklicih, ki ohranjajo stare obrti (lončarstvo, krojaštvo, čevljarstvo, prodaja ter priprava lokalnih dobrot, izdelava instrumentov ter druge domače in rokodelske obrti). V drugem nadstropju (prostori št. 4-9) niso, glede na veljavno Standardno klasifikacijo dejavnosti, namenjeni za dejavnosti rudarstva, gradbeništva, gostinstva, finančne in zavarovalniške dejavnosti ter poslovanja z nepremičninami. Poslovni prostori tudi niso primerni za izvajanje naslednjih aktivnosti: gostinska dejavnost, kozmetična dejavnost, frizerska dejavnost, masaže in podobne dejavnosti.

Verjamemo, da bo Kreativni center Čuk valilnica številnih novih kreativnih idej in projektov, nove dejavnosti pa bodo spodbudile utrip revitaliziranega starega mestnega jedra.

Na povezavi: https://kuula.co/share/collection/7YhHD?fs=1&vr=1&sd=1&initload=0&thumbs=1&info=0&logo=1&logosize=117 se lahko po novem Kreativnem centru Čuk virtualno sprehodite.

Kreativni center Čuk smo zgradili v sklopu projekta "CTN Stari trg 11". Naložbo je sofinancirala Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

mag. Maša KočevarKabinet župana

T: 03 8961 546
...................................................................................................................................

T: 03 8961 600 I info@velenje.si I www.velenje.si

Mestna občina Velenje podatke obdeluje in varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007) in Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba). Posredovani dokument je namenjen izključno prejemniku ali osebi, odgovorni za prenos tega sporočila prejemniku, ter osebam, ki so upravičene poznati v dokumentu vsebovane podatke na podlagi svojih pristojnosti. Posredovani dokument je dovoljeno uporabljati le za med pošiljateljem in prejemnikom dogovorjeni namen. Drugačno posredovanje, razmnoževanje oziroma uporaba dokumenta niso dovoljeni. Dokument so vsi podatki v kakršnikoli obliki, ki jih vsebuje to elektronsko sporočilo. Če ste prejeli to sporočilo zaradi napake v naslovu ali pri prenosu sporočila, prosimo, da o tem obvestite pošiljatelja elektronskega sporočila.