O-STA

monday.com oddal obrazec za napovedano javno ponudno delnic

NEW YORK & TEL AVIV, Izrael - (BUSINESS WIRE) - monday.com Ltd. (v nadaljevanju monday.com), operacijski sistem v oblaku, ki organizacijam vseh velikosti omogoča ustvarjanje orodij in procesov, ki jih potrebujejo za vse vidike svojega dela, je danes napovedal, da je pri ameriški komisiji za vrednostne papirje in borzo (SEC) oddal izjavo na obrazcu F-1 v zvezi z napovedano začetno javno ponudno svojih navadnih delnic. Število ponujenih delnic in cenovni razpon še nista določena. monday.com namerava z delnicami trgovati na borzi Nasdaq Global Select Market z oznako MNDY.

Goldman Sachs & Co. LLC in J.P. Morgan bosta vodila napovedano izdajo delnic, pri tem pa jima bosta pomagala Allen & Company LLC in Jefferies. Pri izdaji bodo sodelovali tudi William Blair, Piper Sandler, Oppenheimer & Co., Canaccord Genuity, Cowen in Needham & Company.

Začetna javna ponudba bo potekala prek prospekta. Ko bo na voljo, ga lahko dobite pri Goldman Sachs & Co. LLC, na naslovu Prospectus Department, West Street 200, New York, NY 10282, po telefonu na telefonski številki (866) 471-2526 ali po elektronski pošti na prospectus-ny@ny.email.gs.com; pri J.P. Morgan Securities LLC, c/o Broadridge Financial Solutions, Long Island Avenue 1155, Edgewood, NY 11717, po telefonu na številki (866) 803-9204 ali po elektronski pošti na naslovu prospectus-eq_fi@jpmchase.com; pri Allen & Company LLC, na naslovu Prospectus Department, Fifth Avenue 711, New York, New York 10022 ali po elektronski pošti na naslovu allenprospectus@allenco.com; ali pri Jefferies LLC, na naslovu Equity Syndicate Prospectus Department, Madison Avenue 520, New York, NY 10022, po telefonu na številki (877) 821-7388 ali po elektronski pošti na naslovu Prospectus_Department@Jefferies.com.

Izjava na obrazcu F-1 v zvezi z omenjenimi vrednostnimi papirji je bila oddana pri SEC, vendar še ni stopila v veljavo. Vrednostni papirji ne bodo v prodaji, ponudb pa ne bomo sprejemali, preden registracijska izjava ne postane pravnomočna.

Ta izjava za javnost ne predstavlja ponudbe ali povabila k oddaji ponudb za nakup vrednostnih papirjev. Ravno tako vrednostni papirji ne bodo v prodaji v državah, kjer bi bila pred registracijo in izpolnitvijo pogojev v skladu z zakonodajo o vrednostnih papirjih taka ponudba, vabilo k ponudbi ali prodaja nezakonita.

O monday.com

monday.com je odprta platforma, ki demokratizira moč programske opreme, s čimer organizacije omogoča, da z lahkoto oblikujejo aplikacije in orodja za upravljanje glede na svoje potrebe. Platforma intuitivno povezuje ljudi s procesi in sistemi ter tako opolnomoči ekipe, da blestijo na vseh področjih dela. monday.com ima ekipe v Tel Avivu, New Yorku, San Franciscu, Miamiju, Chicagu, Londonu, Kijevu in Sydneyu. Platforma je povsem prilagojena za katerokoli poslovno vertikalo, trenutno pa jo uporablja več kot 125 tisoč strank v več kot 200 industrijah v več kot 190 državah.

Za ogled osnovne različice sporočila na businesswire.com obiščite https://www.businesswire.com/news/home/20210517005545/en/

Kontakti

Za medije:
Leah Walters
leah@monday.com

Za vlagatelje:
Alex Wellins
The Blueshirt Group, for monday.com
alex@blueshirtgroup.com

Vir: monday.com Ltd.

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.