O-STA

Doživite Šaleško dolino - BONbastično Šaleško

Velenje, 19. maj 2021 - Zavod za turizem Šaleške doline je pripravil in že izvaja celovito oglaševalsko kampanjo BONbastična ŠALEŠKA - Doživite Šaleško dolino na domačem trgu in bližnjih tujih trgih, s katero poziva potencialne turiste naj dopustujejo v Šaleški dolini.

Letošnja turistična sezona predstavlja za vse zaposlene v turizmu velik izziv, zato je oglaševanje in trženje turistične ponudbe v tem trenutku še bolj pomembno. Na Zavodu za turizem Šaleške doline so se na razmere odzvali hitro in pripravili ter tudi že uspešno zagnali kampanjo z naslovom BONbastična Šaleška - Doživite Šaleško dolino. Glavni poudarek je na oglaševanju preko spleta, komunikaciji na družbenih omrežjih in tematskih spletnih nagradnih igrah. Kampanja, s katero vabijo prebivalce Slovenije k oddihu v Šaleški dolini, odkrivanju skritih kotičkov ter novih doživetij, bo trajala vse do konca oktobra. Kreativno zasnovo kampanje so pripravili v sodelovanju z agencijo BeGlobal. Uporabljene so visokokakovostne vizualne vsebine in promocijski videi, ki tvorijo pomemben segment celote.

Digitalni mediji so idealno orodje zelene in trajnostne promocije. Šaleška dolina se predstavlja kot mlada destinacija z veliko priložnosti za preživljanje prostega časa v naravi in trajnostno naravnanostjo. Oglasi so usmerjeni v atraktivno predstavitev Šaleške doline s ciljem povečanja prihodov in nočitev v destinaciji, tudi preko turističnih bonov.

Zavedamo se, da je v današnjih časih sodobna in atraktivna spletna stran ogledalo destinacije. Že sedaj zelo obiskano krovno spletno stran šaleškega turizma visitsaleska.si nadgrajujemo z novimi vsebinami. Ker želimo ponudbo predstaviti celovito in na enem mestu, selimo vsebine iz dveh parcialnih domen (velenje-tourism in sostanj-tourism) na krovno spletno stran.

Dolgo so trajali strogi omejitveni ukrepi, zato je zdaj primeren čas, da izkoristimo priložnost za oddih. Prihaja poletje in z njim možnosti za kvalitetno preživljanje prostega časa. Vabljeni v Šaleško dolino, kjer lahko odkrijete skrite kotičke napolnjene z doživetji in gostoljubjem. Doživite Šaleško dolino! #VisitSaleska.

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje