O-STA

Foursquare prevzel platformo za geoprostorsko analitiko in vizualizacijo Unfolded

Do prevzema prihaja manj kot šest mesecev, potem ko je Gary Little prevzel mandat glavnega izvršnega direktorja

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)--Foursquare je danes sporočil, da je prevzel Unfolded, platformo naslednje generacije za geoprostorsko analitiko. Ko bodo Unfoldedove zmogljivosti integrirane v Foursquarov tehnološki steber, kar se bo zgodilo kmalu, bodo podjetja in znamke lahko pri Foursquaru pridobile ne samo dostop do vodilnih lokalnih podatkov v panogi, temveč tudi obdelovale podatke na integrirani platformi za združevanje, obogatitev, analizo in vizualizacijo prostorskih podatkov - in to v okolju, ki si ga bodo same izbrale.

"S prihodom Unfoldedove ekipe postaja platforma Foursquare za naše stranke in partnerje bolj zmogljiva, robustna in dostopna," je dejal Gary Little, predsednik uprave in glavni izvršni direktor Foursquara. "Ta prevzem nas pospešeno približuje našemu ambicioznemu cilju ponuditi Foursquare povsod ter s tem podjetjem omogočiti, da izkoristijo resničen potencial lokacijskih in geoprostorskih podatkov ter tehnologij."

Unfolded ponuja odprtokodne geoprostorske knjižnice in fleksibilen paket naprednih orodij - vključno s svojim paradnim produktom Unfolded Studio, samopostrežno platformo, s katero lahko svoje geoprostorske podatke v samo nekaj minutah pretvorite v informativne zemljevide. Strokovna ekipa soustanoviteljev stoji za arhitekturo vodilnih odprtokodnih inovacij v svetu geolociranja, med drugim kepler.gl, deck.gl in H3.

"Združitev Unfoldedove zmogljive geoprostorske tehnologije s Foursquarovimi celovitimi geoprostorskimi podatki je idealna kombinacija za uspeh," je dejal Sina Kashuk, soustanovitelj in glavni izvršni direktor Unfoldeda. "Naše partnerstvo nas postavlja v položaj močnega igralca v panogi, saj imajo mnoga podjetja eno ali drugo rešitev, ne pa obeh. Z združitvijo sil lahko oblikujemo povsem nove integrirane rešitve za podjetja, ki potrebujejo dobre geoprostorske podatke in analitiko, da te podatke tudi osmislijo. Veselimo se, da bomo začrtali pot naprej na področju geoprostorskih informacij."

S prevzemom razvoj Foursquara prihaja do točke, ko postaja primaren vir, na katerega se podjetja obračajo za visoko kakovostne lokacijske podatke, ki jih je preprosto uporabljati, in za tehnologijo, s katero jih osmislijo. Stranke lahko preprosto dostopajo do prostorskih zmogljivosti in jih uporabijo v povezavi z različnimi lastnimi podatkovnimi zbirkami in podatkovnimi zbirkami tretjih oseb za reševanje kritičnih poslovnih izzivov, od izbire lokacije do osvajanja konkurence, transakcij, ki krepijo zvestobo strank in številnih drugih.

Foursquaru je finančno svetovala The Raine Group, pravno svetovanje pa je nudila odvetniška pisarna Pillsbury Winthrop Shaw Pittman LLP.

O Foursquaru

Foursquare je vodilno neodvisno podjetje za lokacijske tehnologije. Naše rešitve podjetjem pomagajo sprejemati pametnejše odločitve, razvijalcem pa ustvarjati bolj privlačne izkušnje.

Izvirnik je ne voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210520005601/en/


Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.


Kontakti

Ashley Dawkins, Foursquare

press@foursquare.com

Vir: Foursquare