O-STA

Otvoritev razstavno-prodajnega salona v Ljubljani

Z željo, da na slovenskem trgu predstavimo celovito ponudbo stavbnega pohištva smo v sodelovanju s podjetjem M Sora z.o.o. Žiri odprli razstavno-prodajni salon stavbnega pohištva v Ljubljani. Tako smo v Kovinoplastiki Lož popestrili svoj tržni program stavbnega pohištva izdelanega iz trdnih polimernih profilov (umetnih mas) še s stavbnim pohištvom izdelanim iz lesa (smreke, jelke, merantija, bora, macesna in hrasta). Prav tako pa obe podjetji izdelujeta stavbno pohištvo iz lesa oz. polimernih mas v kombinaciji z aluminijem, kar predstavlja kakovostno in cenovno višji razred.

V razstavno-prodajnem salonu na Letališki cesti v Ljubljani je na več kot 160 m2 razstavljenih preko 35 različnih vzorcev oken, vrat, panoramskih sten, itd. Celotna paleta izdelkov, ki jih je možno naročiti v razstavno-prodajnem salonu v Ljubljani, obsega naslednje skupine izdelkov stavbnega pohištva:

OKNA ZA NOVOGRADNJO, VHODNA VRATA, OBNOVITVENA OKNA, BALKONSKA VRATA, PANORAMSKE STENE, ZIMSKI VRTOVI, STREŠNA OKNA ROTO, NOTRANJA VRATA, POLKNA, ROLET, ŽALUZIJE, ROLOJNA SENČILA, KENSKE POLICE

Ker se obe podjetji zavedata, da je v današnjemu hitremu utripu najpomembnejša kakovostna storitev, smo poskrbeli tudi za kakovostne storitve:

- svetovanja,
- izmer (meritev) na kupčevem domu ali na drugih zgradbah,
- vgradnje stavbnega pohištva in
- poprodajnega servisa

V sodelovanju s slovenskimi bankami pa vsem individualnim graditeljem nudimo ugodne kreditne pogoje, saj se zavedamo kako pomemben je varen in energetsko varčen dom.