O-STA

Toplejši meseci so idealen čas za rekreacijo v naravi

Danes obeležujemo Svetovni dan športa, zato je današnji ponedeljek pravi dan, da si postavimo nove, športno obarvane cilje. Po dolgi zimi ter še daljši in deževni pomladi prihajajo vroči dnevi, ko bomo lahko končno zakorakali v naravo in začeli uživati v brezskrbnem poletju. Zdaj je pravi čas, da v svoj vsakdan vpeljete več rekreacije in si privoščite več gibanja na svežem zraku. Tako boste poskrbeli za svoje zdravje in vsesplošno boljše počutje. Blagodejni učinki redne rekreacije vas bodo gotovo tako navdušili, da boste ostali športno aktivni tudi na počitnicah!

Kako izbrati primerno športno garderobo za poletne dni?

V toplejših mesecih je še bolj pomembno, da za telesno aktivnost izberemo lahkotna in kakovostna športna oblačila, ki bodo dihala z nami. Pestro ponudbo priznanih športnih blagovnih znamk in široko paleto športnih pripomočkov boste našli v prodajalnah Hervis, Sport Vision, Champion in Adidas v mariborskem Europarku. Tako pri rekreaciji v naravi kot pri športnih aktivnostih v telovadnicah ali fitnesih pa moramo poskrbeti tudi za ustrezno obutev. Nihče si po teku ali naporni telovadbi ne želi bolečih stopal ali celo kakšne poškodbe gležnja, zato je zelo pomembno, da izberemo pravo obutev za naš tip vadbe. Bogat nabor obutve za najrazličnejše vrste rekreacije lahko poiščete v prodajalnah Geox, Mass, Office Shoes, Ecco, CCC, Buzz ali Humanic.

S pravo športno opremo in nekaj dobre volje boste gotovo prišli do zastavljenih ciljev - naj bo to aktivno druženje v krogu prijateljev, lahkotna rekreacija v gozdu ali resno športno udejstvovanje.