O-STA

Blue Origin je sporočil, da se bosta Jeff Bezos in njegov brat Mark 20. julija pridružila zmagovalcu dražbe na raketi New Shepard na njenem prvem poletu v vesolje s človeško posadko

Ponudbe na dražbi, kjer sodeluje skoraj 6000 udeležencev iz 143 držav, so že dosegle EUR 2,8 milijona ameriških dolarjev.

KENT, ZDA - (BUSINESS WIRE) - Ponudbe lahko sedaj oddate na spletni strani BlueOrigin.com vse do spletne dražbe, ki bo potekala v živo 12. junija. Vsi, ki bi radi sodelovali na dražbi, se morajo prijaviti do 10. junija. Več informacij o prijavi je na voljo na BlueOrigin.com.

To sporočilo za medije vsebuje multimedijske vsebine. Celotno besedilo je na voljo na https://www.businesswire.com/news/home/20210607005442/en/

Tisti, ki bo ponudil najvišjo vsoto na dražbi, bo poletel v vesolje z raketo New Shepard na njenem prvem poletu s posadko 20. julija.

Spodaj je na voljo povezava do sporočila, ki ga je Jeff Bezos objavil na Instagramu v povezavi z današnjo objavo.

https://www.instagram.com/p/CP0MSOqnYEo/

Zmagovalna vsota na dražbi bo donirana fundaciji podjetja Blue Origin, Club for the Future, ki si prizadeva navdahniti naslednje generacije, da bi se odločile za študij s področja znanosti, tehnologije, inženiringa in matematike in da bi pomagale ustvariti prihodnost življenja v vesolju.

-Gradatim Ferociter (moto podjetja Blue Origin, ki v prevodu pomeni "korak za korakom, silovito")

Informacije za medije glede objave so na voljo tu.

Oglejte si izvirno besedilo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210607005442/en/

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontakti

Sara Blask
media@blueorigin.com

Vir: Blue Origin

Večpredstavnostne vsebine
Blue Origin je sporočil, da se bosta Jeff Bezos in njegov brat Mark 20. julija pridružila zmagovalcu dražbe na raketi New Shepard na njenem prvem poletu v vesolje s človeško posadko
Logo