O-STA

Skok na Strojno 2021

Tretji kolesarski Skok na Strojno v obliki kronometra!

Organizator kolesarske dirke "Skok na Strojno", Mladinski svet Ravne na Koroškem sporoča, da predprijave na tretji kolesarski Skok na Strojno aktivno potekajo. Predprijave so sicer mogoče samo še do srede, 23. junija 2021, do polnoči! Prijave in informacije so na voljo na www.msr.si!

Letošnji kolesarski Skok na Strojno bo zaradi ukrepov, ki preprečujejo širjenje Covid-19, organiziran v obliki kronometra. Hkrati je ta športna in rekreativna prireditev tudi prva izmed treh dogodkov, ki jih bo Mladinski svet Ravne v tem letu posvetil svoji 10. obletnici delovanja.

Na Skok na Strojno se bo mogoče prijaviti še na dan kolesarske dirke, 25. junija 2021 od 8:30 do 11:00, ko bo na pot proti Strojni krenil zadnji kolesar. Kronometer se bo pričel ob 9:00, kolesarji pa bodo krenili posamično, glede na štartno številko, od najnižje proti najvišji. Za prijave udeležencev je na voljo 200 mest! Zato priporočamo predprijave. Prijavna služba bo na lokaciji Mladinskega doma v Strojnski Reki.

V času kolesarske dirke bo popolna zapora ceste na območju štarta pri Mladinskem domu in cilja na Strojni. Na vmesni relaciji Strojnska Reka (od Mladinskega doma) do vaškega centra na Strojni se bodo kolesarji normalno vključevali v promet.

Vljudno vabljeni!!

Aljaž Verhovnik, l.r.

predsednik

Mladinskega sveta Ravne na Koroškem


--
Mladinski svet Ravne na Koroškem
Prežihova ulica 7
2390 Ravne na Koroškem
T: 031 452 778
E: ms.ravne@gmail.com