O-STA

V Europarku Maribor od jutri dalje na voljo brezplačno hitro testiranje

V Europarku Maribor bo od jutri, 24. 6. dalje, na voljo brezplačno hitro testiranje na covid-19. Predhodna registracija ni potrebna. Vsi obiskovalci največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije boste tako lahko od ponedeljka do sobote med 9.00 in 19.00 v notranjosti vhoda 1 opravili hitri antigenski test in si tako brez skrbi privoščili kavo ali kosilo tudi v notranjosti gostinskih lokalov. Rezultat testa boste prejeli takoj, in sicer v obliki SMS sporočila ali natisnjenega potrdila.

Lahko dostopna točka za nezahtevno testiranje

Od četrtka, 24. 6., bo v Europarku Maribor, in sicer v notranjosti vhoda 1, vsak dan od ponedeljka do sobote med 9.00 in 19.00 potekalo brezplačno hitro testiranje na covid-19, ki bo obiskovalcem na voljo brez predhodne registracije. Testirali se bodo lahko vsi obiskovalci brez simptomov, ki so zdravstveno zavarovani v Sloveniji in imajo pri sebi veljavno zdravstveno izkaznico ter osebni dokument. Tako bo štajerska prestolnica dobila novo, lahko dostopno točko za hitro in nezahtevno testiranje, dostopno vsak delovni dan obratovanja nakupovalnega središča. Rezultat hitrega testa boste prejeli takoj, in sicer v obliki SMS sporočila ali natisnjenega potrdila.

Brez skrbi na kavo v lokal, na bazen in čez mejo

Z negativnim hitrim testom boste lahko posedeli na kavi ali kosilu tudi v notranjosti gostinskih lokalov in se tako skrili pred poletno vročino. Prav tako pa je nova in lahko dostopna točka za brezplačno hitro testiranje pomembna pridobitev za zaposlene v dejavnostih, v katerih je potrebno tedensko hitro testiranje, saj bodo do rezultatov lahko prišli na povsem preprost način, vse od ponedeljka do sobote. Dvojezično (slovensko in angleško) brezplačno tiskano potrdilo boste po prejetem rezultatu lahko prejeli vsi, ki boste na info točki v pritličju Europarka predložili račun iz katerekoli Europarkove prodajalne ali gostinskega lokala, in sicer v minimalni vrednosti 10 €. Tako si boste s hitrim testom, opravljenim pred največjim mariborskim nakupovalnim središčem, v počitniških dneh lahko brez skrbi privoščili ohladitev na bazenu in se sproščeno odpravili tudi čez mejo.