O-STA

Jutri in v nedeljo vabi Beach food festival na Visto

Sporočilo za javnost

Velenje, 2. julij 2021 - V soboto in nedeljo, 3. in 4. julija 2021, bo na Visti - parku z razgledom Zavod za turizem Šaleške doline Velenje organiziral Beach food festival, ki bo potekal vzporedno s Pljuskom na bližnji Velenjski plaži.

Tržnica svežih poletnih kulinaričnih dobrot bo razveselila ljubitelje bogatih okusov sodobne kuhinje. Dišalo bo vse do Velenjske plaže, kjer bo potekal Pljusk. Food truck's ulica bo ponujala raznolike jedi z vseh koncev Slovenije. Hitre jedi bodo kuhali Resto, Opa Resort, Buržer, Gud street food, d'Burger, Falafel Okusi Orienta, Fred's Food truck, HabaHaba Streetfood, Experiment - Prikola, Gostilna pri kozolcu in Spiralčki. Za sladkosnede bodo na voljo sladkosti izpod prstov Masterčinke, Vafl. in Waffle to go. Ohladili se boste lahko z osvežilnimi pijačami Wunderbara in pivi Šaleške pivovarne, pivovarne Haler in Clef brewery.

Glavno dogajanje v okviru Pljuska bo jutri, 3. julija, med 10. in 20. uro na bližnji Velenjski plaži. Prireditev bo imela tudi dobrodelno noto, saj bo ob 20. uri župan Mestne občine Velenje Peter Dermol Odboru za pomoč občankam in občanom predal ček v višini 10 tisoč evrov, po predaji čeka pa bomo razglasili zmagovalce najboljših skokov.

Vabimo na aktivno mokro preživljanje prostega časa. Na voljo bo atraktivni zabavni šov z vratolomnimi akrobacijami, izbrana glasba, zvezdniška žirija in zabavna animacija. Najbolj pogumni se lahko sami spustijo po mokrem toboganu, prekaljeni mojstri pljuskanja pa bodo pomagali osvojiti še kak nov trik. Skakalnica bo na voljo že danes pozno popoldan in še celo nedeljo.

Vabljeni na Pljusk! Vabljeni na Visto in Velenjsko plažo!

Pljusk 2021 Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/348606929942184

Pljusk video napovednik 2021: https://fb.watch/62PyKFxGuu/

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje
Vesna JELIČIĆ, univ. dipl. soc.
Kabinet župana
T: 03 8961 700