O-STA

Air France razkriva novosti zimskega urnika čezoceanskih letov

  • 3 nove destinacije: Zanzibar (Tanzanija), Muškat (Oman) in Kolombo (Šrilanka);

  • kupljene vozovnice je možno vse do konca decembra 2021 zamenjati ali preklicati ter dobiti denar povrnjen.

Air France še naprej prilagaja urnike letov in krepi število letov na počitniške destinacije. V zimski sezoni 2021 (od oktobra 2021 do marca 2022) bo tako dodal nove destinacije, kamor se lahko odpravite s Pariškega letališča Charles de Gaulle. Tja lahko potniki letijo tudi iz Ljubljane - urniki letov so na voljo na spletni strani www.airfrance.si.

Nove destinacije - Zanzibar, Muškat in Kolombo

Potniki se bodo lahko po novem z letalsko družbo Air France z letališča Paris-Charles de Gaulle od 18. oktobra dalje dvakrat tedensko odpravili na Zanzibar (Tanzanija), od 31. oktobra dalje trikrat tedensko v Muškat (Oman) in od 1. novembra dalje trikrat tedensko v Kolombo (Šrilanka). Pri Air France pa bodo okrepili tudi število letov v Dubaj, Francosko Polinezijo (Papeete) in Miami.

Urniki letov se lahko sproti spremenijo glede na aktualne zdravstvene razmere in sprejete ukrepe v posameznih državah. Letalska družba Air France zato svojim potnikom svetuje, naj vse pogoje za potovanje že pred odhodom preverijo na spletni strani airfrance.traveldoc.aero.

Več informacij: https://corporate.airfrance.com/en/news/air-france-reveals-first-new-features-its-long-haul-flight-schedule-2021-2022-winter-season

Popoln zimski urnik letov za sezono 2021-2022 bo Air France objavil kmalu.