O-STA

Joga na Drevesni hiši

Drevesna hiša v Mestnem gozdu je edinstvena v Sloveniji, enako je edinstven tudi nov turistični produkt, ki smo ga pripravili na Zavodu za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje. Sredi gozda, v prijetnem ambientu v krošnjah dreves ter s čudovitim zelenim razgledom lahko odslej uživate v jogi na Drevesni hiši.

Celje je leta 2016 prejelo bronasti znak Slovenia Green Destination, certifikat kakovosti, s katerim označujemo izpolnjevanje širokega spektra zahtev na področju trajnostnega turizma. Ključni cilj projekta je uvajanje trajnostnih modelov v slovenski turizem in tako ostati privlačna, zelena in zdrava destinacija za vse obiskovalce.

Do danes se je mreža trajnostno naravnanih destinacij in ponudnikov razširila po vsej državi. Trenutno združuje preko 130 destinacij, nastanitev, naravnih parkov, turističnih agencij, turističnih znamenitosti, restavracij in plaž.

Razvoj trajnostnih oblik turizma je nujen, če želimo ohraniti najlepše kotičke našega planeta in odkrivanje le-teh omogočiti tudi prihodnjim generacijam. V ta namen smo v Celju skupaj z lokalnima turističnima ponudnikoma IR doživetja (Društvo za ustvarjalno izražanje) in MS7 (Akademija dobrega počutja) pripravili turistično doživetje v osrčju Mestnega gozda:

Zeleno doživetje v mestu grofov - Joga na Drevesni hiši v Mestnem gozdu

Predstavljajte si kotiček neokrnjene narave le lučaj stran od mestnega vrveža, kjer lahko ujamete trenutek miru in harmonije. V osrčju celjskega Mestnega gozda lahko doživite butično izkušnjo. Visoko nad tlemi v objemu krošenj se boste prepustili pomirjajoči tišini gozda. Na edinstveni lokaciji na Drevesni hiši sredi Mestnega gozda vas bo sprejela vaditeljica joge, ki vas bo vodila po poti sprostitvenih tehnik. Ob koncu vodene vadbe sledi krajše druženje ob zdravem prigrizku. Več o zelenem doživetju si lahko preberete na spletni strani: https://www.visitcelje.eu/sl/izdelek/zeleno-dozivetje-v-mestu-grofov/

Rezervacije sprejemamo na e-mail tic.celje@celje.si. Nakup je možen v TIC centru na Glavnem trgu ali preko spleta: https://www.visitcelje.eu/sl/izdelek/zeleno-dozivetje-v-mestu-grofov/

Zeleno doživetje Celja je idealno za vse ljubitelje neokrnjene narave in zdravega načina življenja. Doživite zeleni gozd v Celju, mestu grofov.