O-STA

Vodna zabava za vso družino

Medtem ko se najmlajši zabavajo v bazenih in na toboganih, si lahko njihovi starši privoščijo masažo pod baldahinom. (FOTO_Arhiv Term Sveti Martin)
Terme Sveti Martin se lahko po novem pohvalijo z edinim popolnoma zasenčenim otroškim bazenom v regiji. (FOTO_Arhiv Term Sveti Martin)
Aquapark Martilandia se razprostira na kar 2.600 m2 vodnih površin in ponuja obilo zabave za vso družino. (FOTO_Arhiv Term Sveti Martin)

Vročinskim valom v letošnjem poletju še ni videti konca. V teh dneh nič ne prija bolj kot poleževanje v senci in prijetna ohladitev v bazenu. Če imamo poleg bazenov na voljo še različne tobogane, pa je zabava v za vso družino zagotovljena. To vedo tudi v Termah Sveti Martin v hrvaškem Medžimurju, kjer vsako poletje poskrbijo za obilo nepozabnih vodnih doživetij za vse generacije. Tudi na letošnjo poletno sezono so se dobro pripravili in še nadgradili svojo ponudbo. Med drugim se lahko pohvalijo z edinim popolnoma zasenčenim otroškim bazenom v regiji, kjer lahko najmlajši brezskrbno čofotajo tudi v poletni pripeki. Tisti malo starejši in njihovi starši pa se lahko medtem zabavajo na toboganih ali uživajo v bogati ponudbi osvežilnih pijač in sladkih pregreh v novi slaščičarni Cukrin. Vodne dogodivščine v Aquaparku Martilandia se nikoli ne končajo!

Vodne aktivnosti, bogat animacijski program in kulinarični užitki

Terme Sveti Martin so prvi healthness resort v Evropi, ki svojim gostom ponuja vse za sprostitev telesa in duha. V toplejših mesecih zaživi tudi Aquapark Martilandia, ki se razprostira na kar 2.600 m2 vodnih površin in ponuja obilo zabave za vso družino. Nova pomembna pridobitev je zagotovo zasenčen otroški bazen, kjer lahko najmlajši družinski člani tudi sredi dneva preživljajo brezskrbne urice in uživajo v različnih vodnih aktivnostih. Ko se naveličajo čofotanja po bazenu, jih čakajo veliki in mali tobogani, kjer bodo zagotovo uživali tudi njihovi starši. Prijazni animatorji ob tem ves čas skrbijo tudi za pester spremljevalni program z najrazličnejšimi igrami za otroke in odrasle. Za vse športne navdušence je v vodnem parku urejeno tudi igrišče za odbojko na mivki, ljubitelji masaž pa si lahko privoščite sproščujočo masažo pod baldahinom. Po aktivnih in razigranih uricah na bazenu pa je čas za razvajanje brbončic v slaščičarni Cukrin, kjer se bodo najmlajši razveselili bogate ponudbe sladoledov, odrasli pa se lahko posladkajo z okusno ledeno kavo in ostalimi sladkimi pregrehami. Zabava v vodi, športne aktivnosti in kulinarični užitki na enem mestu, kaj je lepšega na vroč poletni dan?