O-STA

Riskified Ltd. napovedal prvo javno ponudbo delnic

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Riskified Ltd. ("Riskified"), platforma za upravljanje tveganj, ki omogoča nemoteno elektronsko poslovanje, je danes napovedala izdajo prve javne ponudbe 17.500.000 navadnih delnic razreda A. Ponudba obsega 17.300.000 navadnih delnic razreda A, ki jih ponuja Riskified, in 200.000 navadnih delnic razreda A, ki jih bo prodal eden od obstoječih delničarjev Riskifieda. Riskified od prodaje delnic od delničarja, ki prodaja, ne bo prejel nobenega izkupička. Odkupniki primarne izdaje bodo imeli 30-dnevno opcijo, da od Riskified odkupijo dodatnih 2.625.000 navadnih delnic razreda A po ceni v prvi javni ponudbi, zmanjšani za popuste in provizije odkupnikov. Cena prve javne izdaje je trenutno predvidena v razponu med 18,00 in 20,00 USD na delnico. Riskified namerava svoje navadne delnice razreda A uvrstiti na newyorško borzo pod simbolom "RSKD".

Knjigo naročil za predvideno izdajo delnic bodo kot glavni organizatorji vodile banke Goldman Sachs & Co. LLC, J.P. Morgan Securities LLC in Credit Suisse Securities (ZDA) LLC. Barclays Capital Inc., KeyBanc Capital Markets Inc., Piper Sandler & Co., Truist Securities, Inc. in William Blair & Company, L.L.C. sodelujejo kot skupni organizatorji predlagane izdaje. Loop Capital Markets LLC, Samuel A. Ramirez & Company, Inc., Siebert Williams Shank & Co., LLC and Stern Brothers & Co. pa bodo sodelovali kot soupravljalci predlagane izdaje.

Predlagana izdaja bo potekala le prek prospekta. Ko bo na voljo, bo kopijo predhodnega prospekta mogoče pridobiti pri Goldman Sachs & Co. LLC, Attn: Prospectus Department, 200 West Street, New York, New York, 10282, prek elektronskega naslova na prospectus-ny@ny.email.gs.com, ali prek telefonske številke 866-471-2526; pri J.P. Morgan Securities LLC, Attn: Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York, 11717, prek elektronske pošte na Prospectus-eq_fi@jpmorgan.com, ali prek telefonske številke 1-866-803-9204; in pri Credit Suisse Securities (USA) LLC, Attn: Prospectus Department, One Madison Avenue, New York, New York, 10010, prek elektronske pošte na newyork.prospectus@credit-suisse.com ali prek telefona na 800-221-1037.

Pri Komisiji za vrednostne papirje (SEC) je bila v zvezi s temi vrednostnimi papirji vložena registracijska izjava na formularju Form F-1, ki pa še ni v veljavi. Omenjeni vrednostni papirji ne smejo biti prodani in tudi ponudb za njihov nakup ni mogoče sprejeti, dokler registracijska izjava ne stopi v veljavo.

Pričujoče sporočilo ne predstavlja ponudbe za prodajo ali poziv za ponudbo za nakup teh vrednostnih papirjev, kot tudi prodaje omenjenih vrednostnih papirjev ne bo v katerikoli državi ali jurisdikciji, kjer bi bila taka ponudba, poziv ali prodaja nezakonita pred registracijo ali kvalifikacijo v skladu z zakoni o vrednostnih papirjih katerekoli od teh držav ali jurisdikcij.

O družbi Riskified Ltd.

Riskified z zagotavljanjem varnega, dostopnega in nemotenega elektronskega poslovanja podjetjem omogoča, da v celoti uresničijo potencial tovrstnega poslovanja. Riskified je razvil naslednjo generacijo platforme za upravljanje tveganj elektronskega poslovanja, ki spletnim trgovcem omogoča, da potrošniki vzpostavijo zaupanja vredne odnose. Riskifiedova platforma s pomočjo strojnega učenja, ki koristi globalno trgovsko mrežo, identificira posameznika, ki je v ozadju vsake spletne transakcije, in tako trgovcem - Riskfiedovim strankam - omogoča odpravljanje tveganj in negotovosti v poslovanju. Riskified spodbuja rast prodaje ter zmanjšuje stroške prevar in ostale stroške poslovanja pri svojih trgovcih in si prizadeva za zagotavljanje boljših uporabniških izkušenj v primerjavi s poslovanjem trgovcev pred pridružitvijo Riskifiedu.

Izvorno različico besedila si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210719005324/en/

Kontakti

Kontakti za odnose z vlagatelji:
Chris Mammone, The Blueshirt Group for Riskified
ir@riskified.com

Komuniciranje s podjetji:
Rowena Kelley
press@riskified.com


Vir: Riskified Ltd.

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.