O-STA

Snovičkov festival v Termah Snovik za obiskovalce brezplačen

Terme Snovik vabijo v družbo Palčka Snovička, ki v soboto, 7. 8. 2021 skupaj s svojimi prijatelji pripravlja pravo igrivo pustolovščino. Tradicionalni Snovičkov festival je namenjen vsem malim in malo večjim nadobudnežem, ki se bodo v vročem poletnem dnevu neizmerno zabavali z igrivim palčkom Snovičkom. Program festivala je za vse obiskovalce brezplačen, prav tako je na snoviško kopališče možen vstop za dnevne obiskovalce le na zunanji bazen preko ločenega vhoda brez PCT pogojev.

Otroke bodo obiskale tudi druge plišaste maskote in jih zabavale s svojimi vragolijami in različnimi plesi. Svoj obisk so že najavili VIKI Krema, kenguru VZAJEMKO iz Zavarovalnice Vzajemna, ARGETA JUNIOR in MIHEC iz Modrih novic. Tudi tisti nenapovedani bodo z nami, da presenetijo našega palčka. Program se bo pričel ob 11. uri in trajal do 18. ure.

V času festivala bodo potekali tudi programi banjanja za najmlajše, ki so stari od dveh mesecev do treh let. Banjanje so visoko učinkovite vaje v vodi za pravilen psihomotorični, mentalni in socialni razvoj dojenčka

Foto: Terme Snovik