O-STA

Kako lahko sami doma izdelamo naravne dišeče sveče?

FOTO 1: Kolekcijo naravnanih dišečih sveč lahko na preprost način ustvarimo kar sami doma. (FOTO_Arhiv Term Sveti Martin)
FOTO 2: V Termah Sveti Martin pripravljajo delavnice izdelovanja naravnih sveč iz odpadnih kuhinjskih olj. (FOTO_Arhiv Term Sveti Martin)
FOTO 3: Sveče bodo poskrbele za prijetno vzdušje, obenem pa odgnale komarje in druge insekte. (FOTO_Arhiv Term Sveti Martin)

Kako lahko sami doma izdelamo naravne dišeče sveče?

Dolgi poletni večeri so kot ustvarjeni za druženje na prostem, pa naj bo to na domači terasi ali nekje v naravi. Za še bolj prijetno vzdušje in sproščene trenutke lahko poskrbimo z naravnimi dišečimi svečami. Če jim dodamo še ekološko eterično olje, bomo obenem odgnali tudi komarje in druge nezaželene insekte. Prav tako naravno svečo, ki je obenem lahko lepo darilo za naše bližnje ali poslovne partnerje, lahko na preprost način ustvarimo tudi sami doma. Kako, so nam zaupali v medžimurskih Termah Sveti Martin, kjer so zavezani trajnostnemu poslovanju in zelenim rešitvam, za kar so si pred kratkim prislužili tudi prestižni certifikat EU Ecolabel.

V Termah Sveti Martin gostom ponujajo bivanje v sožitju z naravo

V hrvaških Termah Sveti Martin, prvem healthness resortu v Evropi, postavljajo dobro počutje svojih gostov in skrb za okolje na vrh lestvice svojih prioritet. Nenehno iščejo nove inovativne načine, kako bi še obogatili svojo ponudbo in gostom ponudili edinstveno bivanje v sožitju z naravo. Med drugim pripravljajo zanimive tematske delavnice, na katerih imajo goste priložnost spoznati pristne lokalne običaje in ustvariti unikatne izdelke iz naravnih materialov. Ena izmed takih aktivnosti je tudi delavnica izdelovanja sveč iz odpadnih kuhinjskih olj, kjer se lahko tako gostje kot ostali obiskovalci naučijo na povsem naraven način izdelati čudovito dišečo svečo. Recept za izdelavo sveč lahko preizkusite tudi sami doma in ustvarite svojo lastno poletno kolekcijo barvnih sveč!


.