O-STA

Zaključek kopalne sezone na Velenjski plaži

Sporočilo za javnost

Adijo, poletje!

Velenje, 2. september 2021 - Zaključek kopalne sezone bomo pripravili v soboto, 4. septembra, od 16. ure dalje. Obiskovalcem bodo brezplačno na voljo številne možnosti za šport in rekreacijo, zainteresirani bodo lahko sodelovali v atraktivnih nagradnih igrah, od 19. ure dalje pa bosta za glasbeno zabavo poskrbela ansambel Stil in skupina Chateau.

V soboto, 4. septembra, bo Zavod za turizem Šaleške doline v sodelovanju z Mestno občino Velenje in Športno zvezo Velenje pripravil zaključek kopalne sezone na Velenjski plaži. Slovo poletju bo zaznamovano s pestrim, zabavnim, glasbenim in aktivnim dogajanjem skozi cel dan, posebno pozornost pa bomo namenili tudi programu za otroke. Poskrbljeno bo za kulinarično ponudbo, športne in rekreativne igre, animacijo na in ob vodi ... V večernih urah bomo druženje sklenili na koncertu ansambla Stil. Za obiskovalce bodo na voljo tudi atraktivne nagradne igre.

V Šaleški dolini spodbujamo zdrav način življenja, zato bomo v sodelovanju s Športno zvezo Velenje med 16. in 19. uro pripravili številne možnosti za šport in rekreacijo. Zainteresirani bodo lahko igrali nogomet, rokomet, badminton in namizni tenis. Postavljeni bodo različni poligoni, in sicer atletski 'Kids atletic', motorični in SUP poligon. Za pravilno izvedbo aktivnosti in širjenje dobre volje bodo poskrbeli usposobljeni animatorji. Vse aktivnosti in izposoja rekvizitov bodo na voljo brezplačno. Predstavili se bodo športni klubi in društva iz Šaleške doline, prisotni pa bodo tudi športniki Rokometnega kluba Gorenje Velenje. Vsi tisti, ki se bodo športno udejstvovali, bodo lahko sodelovali v atraktivnih nagradnih igrah, ki jih podeljujejo Wunder bar, Soulate, Vafll. Official, Veleja Led in Nogometni klub Rudar.

Od 19. ure dalje bosta za glasbeno zabavo skrbela ansambel Stil in skupina Chateau. Vstopnine ne bo, obvezno pa bo izpolnjevanje pogoja PCT.

Velenjska plaža je tri leta zapored osvojila prvo mesto v kategoriji naravnih kopališč v akciji Naj kopališče, ki jo organizira RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom Dobro jutro, Slovenija. V izjemno veselje nam je, da smo na Velenjski plaži v letošnjem poletju zabeležili več kot 100 tisoč obiskovalcev, vodni park pa več kot 25 tisoč ljudi iz različnih koncev Slovenije in tudi tujine. Sprostitev zagotavlja čista voda, prijazni gostinci, brezplačna uporaba ležalnikov in urejene lesene površine ter najrazličnejše priložnosti za vodne športe in drugo rekreacijo, nepozabna doživetja pa tudi različne animacije in prireditve.

Spremljajte nas prek spletne strani www.visitsaleska.si in socialnih omrežij @VisitSaleska.

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

Vesna JELIČIĆ, univ. dipl. soc.
Kabinet župana
T: 03 8961 700

........................................................................................................................

T: 03 8961 600 I info@velenje.si I www.velenje.si

Mestna občina Velenje podatke obdeluje in varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007) in Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016 o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba). Posredovani dokument je namenjen izključno prejemniku ali osebi, odgovorni za prenos tega sporočila prejemniku, ter osebam, ki so upravičene poznati v dokumentu vsebovane podatke na podlagi svojih pristojnosti. Posredovani dokument je dovoljeno uporabljati le za med pošiljateljem in prejemnikom dogovorjeni namen. Drugačno posredovanje, razmnoževanje oziroma uporaba dokumenta niso dovoljeni. Dokument so vsi podatki v kakršnikoli obliki, ki jih vsebuje to elektronsko sporočilo. Če ste prejeli to sporočilo zaradi napake v naslovu ali pri prenosu sporočila, prosimo, da o tem obvestite pošiljatelja elektronskega sporočila.


Adijo_poletje.jpg

Kavčnik Aleksander jezero plaža sončni zahod.JPG