O-STA

Na AMC-ju 20. septembra ekskluziven prenos podelitve nagrad emmy

Prenos prireditve bo uvod v 24-urni izbran filmski program

Medijska hiša AMC je naznanila, da bodo 20. septembra ob 2.00 uri zjutraj po našem času ekskluzivno prenašali 73. podelitev nagrad emmy za odličnost v televizijski produkciji. Največji televizijski šov si bodo tako lahko gledalci na kanalu AMC ogledali v neposrednem prenosu, že eno uro pred začetkom uradne slovesnosti pa bodo lahko v živo spremljali tudi dogajanje na rdeči preprogi. AMC bo podelitev nagrad emmy v Sloveniji in državah širše regije prenašal prvič.

Podelitev nagrad emmy se vrača z neposrednim prenosom slovesnosti v Microsoft Theatre v Los Angelesu, kjer bo lahko le omejeno število gledalcev, nominirancev in njihovih gostov. Prireditev bo vodil Cedric The Entertainer, glavni in izvršni producent komedije The Neighborhood.

AMC bo podelitev nagrad emmy pospremil z izbranim 24-urnim televizijskim programom.

AMC-jev program po zaključku podelitve nagrad emmy bo v znamenju preteklih zmagovalnih filmov in bivših zmagovalcev. Slovenski gledalci bodo med drugim v drami "V iskanju sreče" lahko spremljali zvezdnika Willa Smitha, v popoldanskih urah pa bodo lahko uživali v norčijah Jima Carreyja, ki nas bo zabaval v vlogi Ace Venture ("Ace Ventura: Nori detektiv" in "Ace Ventura: Klic divjine") in v filmu "Norčije z Dickom in Jane". Poslastica večera pa bo gotovo film Kapitan Phillips, posnet po resničnih dogodkih, v katerem v glavni vlogi blesti oskarjev nagrajenec Tom Hanks.

Pestro dnevno dogajanje na kanalu AMC bo ob 22. uri zaokrožila posebna oddaja o letošnji slovesni podelitvi nagrad emmy, v kateri si bodo oboževalci lahko ogledali vse vrhunce 73. podelitve nagrad emmy.