O-STA

Zynga predstavila ReVamp, prvo igro socialne prevare za več igralcev za Snapchat

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), vodilna globalna družba na področju interaktivne zabave, je danes sporočila, da bo kmalu na izbranih trgih izključno za Snapchat na voljo ReVamp, nova igra socialne prevare za več igralcev. Igra na temo vampirjev bo prva igra socialne prevare na Snapchatu, kar bo uporabnikom Snapchata dalo možnost, da prvi ugriznejo v ta priljubljeni žanr.

Sporočilo za javnost vključuje večpredstavnostne vsebine. V celoti si ga lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20210917005012/en/

ReVamp je igra z vsiljivci za več igralcev, ki se igra v realnem času. Igralci skušajo odkriti, kdo izmed njihovih prijateljev je vampirski igralec, medtem ko prenavljajo sobe v starem dvorcu. Človeški igralci morajo opravljati opravila, povezana s prenovo, kot so podiranje in gradnja, da bi si izboljšali možnosti za preživetje, medtem pa morajo prepoznati in premagati vampirja med fazo glasovanja. Vampirski igralci se morajo izogibati sumom in ubijati človeške igralce, medtem ko izpolnjujejo seznam navideznih opravil po dvorcu.

"Izjemno smo veseli, da nadaljujemo partnerstvo s Snapom pri ustvarjanju zabavnih novih kratkih iger, ki se lepo ujemajo z visoko socialno mehaniko njihove platforme," je dejal Bernard Kim, predsednik založništva v Zyngi. "ReVamp na novo zarisuje žanr igre socialne prevare za Snapchatove človeške in vampirske igralec vseh stopenj znanja."

"Zynga je bila ena izmed prvih razvijalcev iger, ki je imela igro na Spachatu. Od samega začetka našega partnerstva smo navdušeni, kako njihova razvojna ekipa s svojim delom definira prostor družabnih iger ter naši skupnosti prinaša koncepte zabavnih novih iger in ustvarjanje vsebin," je dejal Pany Haritatos, vodja Snapovih iger v Snapu. "Ko naša platforma iger raste naprej, igre kot je ReVamp, poudarjajo razvoj in potencial platforme."

ReVamp je Zyngina tretja igra, ki bo na voljo izključno na Snapchatu po objavi partnerstva pri več igrah junija 2020. Zynga je eden prvih Snapchatovih partnerjev od začetka platforme Snap Games, ki je doslej ekskluzivno za igranje na tej platformi ponudila igri Bumped Out in Tiny Royale.

Igralci lahko obiščejo www.zynga.com za novice v zvezi z igro ReVamp. Snap Games je oblikovana za mobilne igre med prijatelji in gradi na močnem gonilu iger PlayCanvas. Platforma, ki obstaja od aprila 2019, nudi uredniški izbor izvirnih iger in iger tretjih strank.

Za ogled podpornih vsebin prosimo kliknite tukaj: https://www.dropbox.com/sh/a29lhiski2s1o2e/AAA9PeeZwKA9DXhCVGUW1whva?dl=0

O podjetju Zynga

Zynga je eno vodilnih podjetij za interaktivno zabavo v svetu. Njeno poslanstvo je povezati svet prek iger. Z ogromnim globalnim dosegom v več kot 175 državah in regijah se Zynga ponaša z raznolikim portfeljem priljubljenih franšiznih iger, ki beležijo več kot štiri milijarde prenosov na mobilnikih, kot so CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Hair Challenge, Harry Potter: Puzzles & Spells, High Heels!, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Queen Bee™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Skupaj s Chartboostom, eno vodilnih platform za mobilno oglaševanje in monetizacijo, je Zynga ena vodilnih platform nove generacije v industriji z zmožnostjo optimiziranja programatičnega oglaševanja in rastočimi donosi. Družba je bila ustanovljena leta 2007, sedež ima v Kaliforniji, podružnice pa v Severni Ameriki, Evropi in Aziji. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali družbo spremljajte na Twitterju, Instagramu, Facebooku ali na blogu Zynga.

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210917005012/en/

Contacts

Kontakta za medije v Zyngi:
Kenny Johnston
kjohnston@zynga.com

Brian Parvizshahi
bparvizshahi@zynga.com


Vir: Zynga

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.