O-STA

Zynga predstavila video predogled prihajajoče mobilno igro FarmVille 3

Video predogled najnovejše mobilne igre iz priljubljene franšize FarmVille daje oboževalcem vpogled v prikupne živali v novem svetu kmetovanja

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA):

To sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. Celotno sporočilo si oglejte tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20210920005007/en/

KAJ: Podjetje Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), vodilna svetovna družba na področju interaktivne zabave in ustvarjalka priljubljene franšize FarmVille, je predstavila predogled prihajajoče mobilne igre FarmVille 3, ki prikazuje zabavne in ljubeče interakcije med živalmi, kot so prikupne ovce in plešoče krave, ki na kmetiji navdušeno čakajo na svoje nove lastnike.

Franšiza FarmVille od svojega začetka leta 2009 vedno znova ponuja nove načine, kako lahko igralci doživijo igre, med drugim z igrama FarmVille 2: Country Escape in FarmVille 2: Tropic Escape. Ena od novosti v igri FarmVille 3 bo vzreja in vzgoja več kot 150 posamičnih vrst prikupnih malih živali, med drugim konjev, prašičev, alpak in arktičnih lisic.

Video, ki je dolg 20 sekund, se začne z družino krav, ki se veseli prihoda svojega teleta, in nadaljuje z jagenjčkom, ki skače od navdušenja, ko ga starša ljubeče objameta. Montažo ljubkih živali si lahko ogledate na čudovito oblikovanem podeželju, kjer sodelujejo s prijaznimi gospodarji in okolico ter tako oživijo celotno kmetijo.

Od danes lahko oboževalci delijo navdušenje in veselje nad igro FarmVille 3 z zabavnimi družabnimi funkcijami, vključno z ozadji za Zoom in izbranimi živalmi, ki so opisane z zabavnimi dejstvi. Na voljo so tukaj.

Za več informacij obiščite:

Facebook

Instagram

KDAJ: 20. september 2021

KDO: Zynga je vodilno globalno podjetje na področju interaktivne zabave, ki želi z igrami povezati svet. Zynga, ki ima velik globalni doseg v več kot 175 državah in regijah, ima raznolik portfelj priljubljenih franšiz iger, ki so zabeležile že več kot štiri milijarde prenosov na mobilne naprave, vključno z igrami CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Hair Challenge™, Harry Potter: Puzzles & Spells™, High Heels!™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Queen Bee™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. S Chartboostom, eno izmed vodilnih platform za mobilno oglaševanje in monetizacijo, je Zynga vodilna platforma naslednje generacije v panogi, saj ima sposobnost optimizirati programatično oglaševanje in donose v velikem obsegu. Družba Zynga je bila ustanovljena leta 2007 in ima sedež v Kaliforniji ter podružnice v Severni Ameriki, Evropi in Aziji. Za več informacij obiščite spletno stran www.zynga.com ali sledite podjetju Zynga na Twitterju, Instagramu, Facebooku ali blogu Zynga.

O igri FarmVille

Igra FarmVille, ki je na Facebook prispela leta 2009, je ustvarila franšizo družabnih iger, ki je na Facebooku ter spletnih in mobilnih platformah dosegla več kot 700 milijonov prenosov po vsem svetu. FarmVille, ki igralcem ponuja možnost gojenja virtualnih pridelkov in skupne gradnje digitalnih kmetij v realnem času, je svoje oboževalce zabaval v igrah FarmVille 2, FarmVille 2: Country Escape in FarmVille 2: Tropic Escape. Igra FarmVille 3, ki jo je razvila družba Zynga Helsinki, poustvarja klasični žanr gradnje kmetij in se ponaša s sodobno mehaniko mobilnih iger.

Opomba: Če si želite ogledati video predogled in promocijske fotografije za prihajajočo igro FarmVille 3, kliknite tukaj.

IZJAVE O PRIHODNOSTI

To sporočilo vsebuje izjave o prihodnosti, ki se nanašajo na prihodnje dogodke in funkcije igre. V prihodnost usmerjene izjave pogosto vključujejo besede, kot so "bo", "pričakujem", "načrtujem", "nameravam", izjave v prihodnjem času pa so na splošno usmerjene v prihodnost. Izpolnjevanje ali uspeh napovedi, ki jih zajemajo takšne v prihodnost usmerjene izjave vključuje znatna tveganja, negotovosti in predpostavke. Na takšne izjave o prihodnosti, ki temeljijo na informacijah, ki so nam na voljo na dan te izjave, se ne smete pretirano zanašati. Ne prevzemamo nobene obveznosti, da bomo takšne izjave posodabljali. Več informacij o teh tveganjih, negotovostih in predpostavkah je ali bo podrobneje opisanih v naših javnih poročilih Komisiji za vrednostne papirje in borzo ("SEC"), katerih kopije lahko dobite na naši spletni strani za odnose z vlagatelji na naslovu http://investor.zynga.com ali na spletni strani SEC na naslovu www.sec.gov.

Oglejte si izvirnik na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210920005007/en/

Kontakti

Sarah Ross

saross@zynga.com

Linda Chung

lchung@zynga.com

Vir: Zynga

Multimedijske vsebine

Video:

Zynga predstavlja predogled prihajajoče mobilne igre FarmVille 3.


Foto:

Zynga predstavlja predogled prihajajoče mobilne igre FarmVille 3. (Slika: Business Wire)


Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.