O-STA

V Europark varno po nakupih in po kulinarične užitke

FOTO 1: V Europarku Maribor vas v varnem nakupovalnem okolju čaka obilo nakupovalnih in kulinaričnih užitkov.(foto_Bojan Mihalič)

Si želite osvežiti svojo jesensko garderobo ali presenetiti svoje najdražje z drobno pozornostjo? V Europarku Maribor najdete najnovejše kolekcije za hladnejše dni in obilo modnega navdiha za vsako priložnost. Obenem lahko v gostinskih lokalih največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije izbirate med pestro kulinarično ponudbo, ki bo navdušila vse prave gurmane. Na enem mestu si lahko privoščite vse, tako varne nakupe kot brezskrbno razvajanje brbončic!

Veliko nakupovalnih užitkov pod eno streho

V Europarku vas pod eno streho čaka veliko nakupovalnih in kulinaričnih užitkov ter zanimivega dogajanja. V največjem mariborskem nakupovalnem središču z nadstandardnimi higienskimi ukrepi že ves čas skrbijo za zdravje in varnost obiskovalcev ter zaposlenih. Pogoj PCT pooblaščene osebe preverjajo le pri vhodu v nakupovalno središče, potem pa lahko obiskovalci svoje potrdilo pospravijo in se brezskrbno odpravijo po nakupih ali se usedejo na kavo v katerega izmed gostinskih lokalov. Tako vsi obiskovalci kot zaposleni v nakupovalnem središču izpolnjujejo PCT pogoj, kar zagotavlja popolnoma varno nakupovalno okolje, kjer lahko prav vsakdo sproščeno nakupuje in se razvaja.