O-STA

Zyngina čarobna mobilna igra tri v vrsto Harry Potter: Puzzles & Spells praznuje prvo obletnico

Igralci vabljeni na Teden presenečenj in posebnih dogodkov v čast jubileju

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), ena vodilnih družb v svetu interaktivne zabave, je danes objavila, da njena čarobna mobilna igra tri v vrsto Harry Potter: Puzzles & Spells obeležuje prvo obletnico s celotedenskim praznovanjem. Od danes naprej so privrženci po vsem svetu vabljeni, da se pridružijo praznovanju s sedemdnevnim naborom daril v igri, dogodkov, loterij in novih vsebin, ki obeležujejo to priložnost.

Sporočilo vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si oglejte na: https://www.businesswire.com/news/home/20210921005079/en/

Zyngina čarobna mobilna igra tri v vrsto Harry Potter: Puzzles & Spells praznuje prvo obletnico (grafika: Business Wire)

Od zagona septembra 2020 igra Harry Potter: Puzzles & Spells navdušuje privržence z avtentičnimi ugankami in igrami v čarovniškem svetu. Na poti glavnega igralca je več kot 2000 nivojev ugank, igra pa z novo vsebino in dogodki še naprej vabi igralce, da skupaj uživajo v zabavi in vznemirjenju Bradavičarke. Zynga je ob prvi obletnici igre objavila nov napovednik, v katerem so predstavljeni najpomembnejši trenutki v igri.

"Izjemno smo ponosni na priznanja in sprejem, ki ga je doživel Harry Potter: Puzzles & Spells; še bolj pa nas navdihujejo igralci, ki so se nam pridružili na tem potovanju," je dejal izvršni podpredsednik za igre pri Zyngi Yaron Leyvand. "Navdušeni smo, da lahko ta mejnik praznujemo skupaj z oboževalci, in se veselimo, da bomo skupaj odprli naslednje poglavje igre."

Po navdihu najbolj nepozabnega rojstnega dne Dudleyja Dursleyja bodo igralci od tega tedna v igri z novim dogodkom na temo Londonski živalski vrt zbirali "darila" na svoji igralni plošči in si tako prislužili nagradne skrinje. Na tem dogodku, ki ga navdihuje rojstni dan, lahko igralci z ujemanjem skrivnostnih škatel na igralni plošči sprostijo pitona, ki je v njih. Od 23. septembra naprej se lahko igralci pridružijo dragoceni tradiciji Bradavičarke z dogodkom House Pride v igri, kjer bodo reševali uganke in zbirali točke za svojo hišo, rezultati pa se bodo beležili na svetovni lestvici. Od 22. do 24. septembra bodo igralci, ki se bodo prijavili v igro, deležni vsakodnevnega darila ob obletnici v igri, s katerim bodo dodatno proslavili to priložnost.

Skozi ves jubilejni teden bodo obiskovalci na kanalih igre Harry Potter: Puzzles & Spells na Twitterju, Facebooku in Instagramu vabljeni, da objavijo svoj najljubši spomin iz igre z oznako #PuzzlesAndSpellsAnniversary. Trije igralci bodo naključno izbrani in bodo prejeli jubilejni nagradni paket z igralno valuto, predmeti, paketi za povečanje moči in še več.

V igri Harry Potter: Puzzles & Spells se igralci podajo na pustolovščine arkadnega sestavljanja ali sestavljanja tri v vrsto, na katerih se srečujejo z značilnostmi sveta Harryja Potterja, od urokov in značilnega humorja do podob in likov. Igra zajema tudi glasbeno spremljavo in posnete citate iz originalnih filmov Harry Potter. Igralci tako spremljajo avtentično mobilno interpretacijo Harryjevega popotovanja skozi čarovniški svet. Med napredovanjem skozi igro lahko s pridobivanjem urokov in posebnih vzpodbud rešujejo arkadne uganke, na katerih se prikazujejo poskočne čokoladne žabe, frfotajoči ključi s krili in bojevite figure čarovniškega šaha ter druge nepričakovane ovire in predmeti. V duhu zavezništva in prijateljskega tekmovanja na Bradavičarki se lahko igralci pridružijo klubom ali pa jih ustanovijo ter se tako družijo z drugimi oboževalci, sodelujejo pri načrtovanju strategij reševanja ugank, delijo življenja v igri in se potegujejo za nagrade v ekskluzivnih klubskih dogodkih.

Harry Potter: Puzzles & Spells je na voljo po vsem svetu za naprave iOS in Android, prav tako tudi na Amazonovem Kindlu in na Facebooku. Za več informacij in povezovanje z drugimi oboževalci nam sledite na omrežjih Facebook, Instagram in Twitter ali pa obiščite spletno stran igre www.harrypotterpuzzlesandspells.com.

Za dodatno gradivo obiščite: https://www.dropbox.com/sh/haxo6yr1pvx8txl/AAACWl5QigRsekaDgzelwXyVa?dl=0

O Zyngi

Zynga je eno vodilnih podjetij za interaktivno zabavo v svetu. Njeno poslanstvo je povezati svet prek iger. Z ogromnim globalnim dosegom v več kot 175 državah in regijah se Zynga ponaša z raznolikim portfeljem priljubljenih franšiznih iger, ki beležijo več kot štiri milijarde prenosov na mobilnikih, kot so CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Hair Challenge, Harry Potter: Puzzles & Spells, High Heels!, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Queen Bee™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Skupaj s Chartboostom, eno vodilnih platform za mobilno oglaševanje in monetizacijo, je Zynga ena vodilnih platform nove generacije v industriji z zmožnostjo optimiziranja programatičnega oglaševanja in rastočimi donosi. Družba je bila ustanovljena leta 2007, sedež ima v Kaliforniji, podružnice pa v Severni Ameriki, Evropi in Aziji. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali družbo spremljajte na Twitterju, Instagramu, Facebooku ali na blogu Zynga.

O Warner Bros. Games

Warner Bros. Games, del Warner Bros. Home Entertainment, Inc., je ena vodilnih svetovnih družb na področju založništva, razvijanja, licenciranja in distribucije zabavnih vsebin za interaktivne platforme, med drugim za konzolne, mobilne in računalniške igre, tako za interno kot za skupno razvite. Več informacij o Warner Bros. Games lahko najdete na https://www.wbgames.com/.

O Portkey Games

Portkey Games, del Warner Bros.Games, je igričarska znamka, ki razvija nove izkušnje mobilnih in videoigric v Čarovniškem svetu, ki igralca postavijo v središče njegove lastne pustolovščine po navdihu izvirnih zgodb pisateljice J.K. Rowling. Portkey Games igralcem nudi možnost, da sami izberejo pripovedi, se potopijo v Čarovniški svet in ustvarijo nova in enkratna doživetja. Znamka je bila ustvarjena, da bi omogočila igralcem in privržencem, da se predajo čarobnosti Čarovniškega sveta, kjer lahko ustvarjajo svoje zgodbe Čarovniškega sveta.

WIZARDING WORLD, HARRY POTTER Publishing Rights © J.K. Rowling. Liki, imena in medijske vsebine, povezane s HARRY POTTER: PUZZLES & SPELLS, PORTKEY GAMES, WIZARDING WORLD in HARRY POTTER so © in ™ Warner Bros. Entertainment Inc. ™ Zynga Inc. Vse pravice pridržane.

WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s21)

Pravila nagradnih iger

*Nakup ni potreben; ne bo izboljšal možnosti. Prebivalci ZDA, starejši od 18 let. 9/22/21-9/29/21 PT. V skladu z uradnimi pravili na spletni strani https://zynga.social/HPM3Anniversary; glejte kvote, podrobnosti o nagradi in omejitve. Neveljavno, kjer je prepovedano. Sponzor: Zynga.

Napovedne izjave

To sporočilo za javnost vključuje napovedne izjave, vključno z izjavami, ki se med drugim nanašajo elemente igre, časovno omejene dogodke in promocije v igri Harry Potter: Puzzles & Spells. Napovedne izjave pogosto vključujejo besede, kot so "izgledi" "predviden," načrtovan," "namerava" "bo," "pričakuje," "verjame," "cilja," "pričakuje" in izjave v prihodnjiku so na splošno napovedne. Uresničitev ali uspešnost zadev, ki jih obravnavajo takšne napovedne izjave, vključuje znatna tveganja, negotovosti in predpostavke. Na tovrstne izjave o prihodnosti se ne gre preveč zanašati, saj temeljijo na podatkih, ki so nam na voljo na današnji dan. Ne obvezujemo se, da bomo tovrstne izjave posodabljali. Več informacij o omenjenih tveganjih, negotovostih in predpostavkah je ali bo na voljo v naših poročilih, ki jih posredujemo Komisiji za vrednostne papirje (SEC), kopije poročil pa so na voljo tudi na naši spletni strani za odnose z vlagatelji http://investor.zynga.com ali na strani SEC na www.sec.gov.

Originalno verzijo sporočila si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210921005079/en/

Kontakti

Dana Whitney
dwhitney@zynga.com

Alexa Grandolfo
agrandolfo@zynga.com


Vir: Zynga

Multimedijske vsebine

foto

Zyngina čarobna mobilna igra tri v vrsto Harry Potter: Puzzles & Spells praznuje prvo obletnico (grafika: Business Wire)

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.