O-STA

V Termah Sveti Martin še naprej ustvarjajo edinstvena healthness doživetja

V Termah Sveti Martin, prvem healthness resortu v Evropi, v sodelovanju s Cannabinoid Clinic iz Slovenije in Mednarodnim inštitutom za kanabinoide ICANNA v svojem healthness centru kot novost ponujajo terapije s kanabinoidi. Izkušeni strokovnjaki so na voljo predvsem za preventivo in svetovanje strankam, medžimurske terme pa so tako naredile nov pomemben korak k uresničevanju svoje vizije. V resortu že ves čas sledijo načelom antropozofske filozofije Rudolfa Steinerja, saj želijo gostom omogočiti popolno sprostitev telesa in duha ter uravnoteženje različnih vidikov bivanja. V ospredje postavljajo bivanje v sožitju z naravo in lokalnim okoljem, kar dokazuje tudi certifikat EU Ecolabel, ki so ga kot prvi hrvaški hotel prejeli letos poleti.


V iskanju harmonije telesa in duha

V Termah Sveti Martin želijo svojim gostom ponuditi edinstven healthness koncept. To pomeni, da obiskovalce čaka kombinacija aktivnega oddiha, wellness doživetij in ozaveščanja o zdravju. Prizadevajo si, da bi obiskovalci spoznali celovit pristop k zdravemu načinu življenja in imeli priložnost za popoln odmik od vsakdanjega stresa. Prepričani so, da je preventiva boljša od kurative, zato v svojo ponudbo vključujejo različne aktivnosti in pakete, ki gostom omogočajo sprostitev in blagodejno vplivajo na njihovo počutje. Možnosti za razvajanje telesa in duha je v medžimurskem resortu nešteto. Gostje si lahko privoščijo sproščanje v zdravilni termomineralni vodi v bazenskem kompleksu The Temple of Life, številne wellness užitke, raznovrstne masaže, neinvazivno slikanje telesa z diagnostičnimi bio skenerji, v polikliniki Lumbalis pa so jim na voljo tudi fizioterapije in učinkovite terapije za lajšanje bolečin v hrbtenici. V svojo bogato ponudbo healthness storitev zdaj dodajajo še svetovanje za terapije s kanabinoidi.


Poudarek na svetovanju in preventivi

Najnovejša pridobitev v medžimurskih termah je svetovanje za terapije s kanabinoidi v healthness centru, ki ga izvajajo v sodelovanju s Cannabinoid Clinic iz Slovenije in Mednarodnim inštitutom za kanabinoide ICANNA, vodilno institucijo na področju medicinske uporabe kanabinoidov. Endokabinoidni sistem lahko močno doprinese k zdravljenju številnih, predvsem kroničnih bolezni. Njegova glavna naloga je vračanje telesnih procesov v naravno biološko ravnovesje. V healthness centru Term Sveti Martin tako strankam nudijo svetovanje, preventivne terapije in tretmaje, s katerimi podpirajo druge oblike zdravljenja. O obliki pomoči se strokovnjaki odločijo na podlagi zdravstvene kartoteke in prek pogovora s stranko. Kanabinoidi med drugim spodbujajo tudi razstrupljanje telesa, tako da bodo v kliniki podporo in pomoč našli tudi vsi tisti, ki se soočajo z visoko ravnjo stresa, hudimi psihofizičnimi napori, izgorelostjo, raznimi kroničnimi boleznimi, in tisti, ki si želijo okrepiti imunski sistem. Izkušeni terapevti izvajajo tudi posebne masaže, med katerimi lahko stranke pozabijo na vsakdanje skrbi. Za vračanje organizma v ravnotežje po tretmaju pa si lahko v Ion baru ter v restavraciji z zdravo prehrano Le Batat privoščijo zdrav in okusen obrok.