O-STA

Zynga odpira predprijavo za FarmVille 3 pred začetkom izdaje 4. novembra 2021

- Napovednik razkriva bogato in obsežno vsebino, ki bo navdušila domišljijo igralcev FarmVille po vsem svetu.

- Več kot 150 pasem živali, ki jih lahko zbirate, vzrejate in vzgajate, ter raznovrstna zasedba kmečkih delavcev, ki vam pomagajo zgraditi in prilagoditi vašo edinstveno kmetijo.

- Napoveduje, da bo FarmVille 3 na voljo za prenos na mobilnih napravah iOS in Android ter v operacijskem sistemu MacOS 4. novembra 2021.

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE)-- Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), vodilni svetovni ponudnik interaktivne zabave in ustvarjalec priljubljene franšize FarmVille, je danes objavil, da je odprl predregistracijo za svojo prihajajočo igro FarmVille 3. Družabna igra, ki simulira kmetijstvo, bo ob začetku prodaje 4. novembra 2021 na voljo na napravah iOS in Android po vsem svetu ter na prenosnih in namiznih napravah Apple, opremljenih z M1. Zynga je objavila tudi napovednik za predstavitev igre, ki oboževalcem predstavi priljubljeno kmečko pomočnico Marie, povsem nove like in prikupne živali, ki vse čakajo na igralce v igri FarmVille 3.

Sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostno gradivo. Celotno sporočilo si oglejte tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20211006005037/en/

"Pred dvanajstimi leti je igra FarmVille prodrla na igralno sceno in si ustvarila zveste privržence, ki so serijo FarmVille na svoje naprave naložili več kot 700 milijon krat po vsem svetu," je dejal Bernard Kim, predsednik založniškega oddelka pri družbi Zynga. "Danes z veseljem odpiramo predregistracijo za FarmVille 3. Igra je edinstveno zasnovana tako, da bo prevzela domišljijo številnih igralcev, ki so v FarmVille uživali v zadnjem desetletju, pa tudi požela navdušenje nove generacije igralcev."

FarmVille 3 bo vsebovala več kot 150 pasem živali, od piščancev in krav do novih eksotičnih domačih živali, kot so prijazni tigri in puhaste alpake. Igralci lahko posvojijo, negujejo in vzgajajo male živali, vključno z ljubkimi piščančki, jagenjčki, pujski in številnimi drugimi prikupnimi bitji. Za trud pri vzgoji bodo igralci nagrajeni z edinstvenimi kmetijskimi predmeti, ki jim bodo pomagali na njihovi poti.

V franšizo se vrača priljubljeni lik Marie, ki bo vodila in pozdravljala tako skupnost FarmVille kot nove igralce, ki želijo prvič vzpostaviti svoje zemljišče. Marie bo spremljalo več kot 30 različnih kmečkih delavcev. Vsak lik bo opremljen s priročnimi veščinami, kot so peka, ribolov, lesarstvo in obrtništvo, ki bodo igralcem pomagale na poti gradnje kmetije.

Tudi vreme bo spremenilo pravila igre! Če bo deževalo ali sijalo, bodo igralci lahko preverili vremensko napoved v igri in jo uporabili v svojo korist, da bi povečali donos pri naslednji žetvi ali ribolovu.

Igralci se lahko že zdaj predregistrirajo, da bodo na tekočem z najnovejšimi novicami o igri FarmVille 3 in bodo med prvimi obveščeni, ko bo igra izšla 4. novembra 2021. V prvih dveh tednih po polni svetovni premieri bodo igralci, ki bodo prenesli igro, prejeli poseben začetni komplet, ki vsebuje interaktivne pozdravne elemente, kot so dekorativni elementi in "profilna slika za zgodnje ptice", ki so namenjeni temu, da igralcem pomagajo prilagoditi njihovo podeželsko domačijo v igri.

Igralci se lahko predhodno prijavijo in prejmejo več informacij na spletni strani www.FarmVille3.com.

Če si želite ogledati napovednik za predstavitev igre FarmVille 3, obiščite: https://www.youtube.com/watch?v=KELeZObZy6M

Če si želite ogledati slike za igro FarmVille 3, obiščite: https://www.dropbox.com/sh/xsbcjyc1cbrhxxn/AADLPDssg-4qcxwEcrloZNmba?dl=0

Za več informacij obiščite
www.FarmVille3.com
Facebook
Instagram
Twitter

O Zyngi

Zynga je eno vodilnih podjetij za interaktivno zabavo v svetu. Njeno poslanstvo je povezati svet prek iger. Z ogromnim globalnim dosegom v več kot 175 državah in regijah se Zynga ponaša z raznolikim portfeljem priljubljenih franšiznih iger, ki beležijo več kot štiri milijarde prenosov na mobilnikih, kot so CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Hair Challenge, Harry Potter: Puzzles & Spells, High Heels!, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Queen Bee™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Skupaj s Chartboostom, eno vodilnih platform za mobilno oglaševanje in monetizacijo, je Zynga ena vodilnih platform nove generacije v industriji z zmožnostjo optimiziranja programatičnega oglaševanja in rastočimi donosi. Družba je bila ustanovljena leta 2007, sedež ima v Kaliforniji, podružnice pa v Severni Ameriki, Evropi in Aziji. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali družbo spremljajte na Twitterju, Instagramu, Facebooku ali na blogu Zynga.

O igri FarmVille

Igra FarmVille, ki je na Facebook prispela leta 2009, je ustvarila franšizo družabnih iger, ki je na Facebooku ter spletnih in mobilnih platformah dosegla več kot 700 milijonov prenosov po vsem svetu. FarmVille, ki igralcem ponuja možnost gojenja virtualnih pridelkov in skupne gradnje digitalnih kmetij v realnem času, je svoje oboževalce zabaval v igrah FarmVille 2, FarmVille 2: Country Escape in FarmVille 2: Tropic Escape. Igra FarmVille 3, ki jo je razvila družba Zynga Helsinki, poustvarja klasični žanr gradnje kmetij in se ponaša s sodobno mehaniko mobilnih iger.

IZJAVE O PRIHODNOSTI

To sporočilo vsebuje izjave o prihodnosti, ki se nanašajo na predvideni datum izida ter prihodnje dogodke in funkcije igre. V prihodnost usmerjene izjave pogosto vključujejo besede, kot so "bo", "pričakujem", "načrtujem", "nameravam", in izjave v prihodnjem času so na splošno usmerjene v prihodnost. Izpolnjevanje ali uspeh napovedi, ki jih zajemajo takšne v prihodnost usmerjene izjave vključuje znatna tveganja, negotovosti in predpostavke. Na takšne izjave o prihodnosti, ki temeljijo na informacijah, ki so nam na voljo na dan te izjave, se ne smete pretirano zanašati. Ne prevzemamo nobene obveznosti, da bomo takšne izjave posodabljali. Več informacij o teh tveganjih, negotovostih in predpostavkah je ali bo podrobneje opisanih v naših javnih poročilih Komisiji za vrednostne papirje in borzo ("SEC"), katerih kopije lahko dobite na naši spletni strani za odnose z vlagatelji na naslovu http://investor.zynga.com or the SEC's web site at www.sec.gov.

Oglejte si izvirnik na businesswire.com: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211006005037/en/

Kontakti:

Zynga kontakti za medije:
Sarah Ross
saross@zynga.com

Linda Chung
lchung@zynga.com

Vir: Zynga

Večpredstavnostne vsebine

Video: Zynga odpira predprijavo za FarmVille 3

Foto: Zynga odpira predprijavo za FarmVille 3 (Grafika: Business Wire)

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.