O-STA

Na Minimax oktobra prihajajo navihani šolarji

V soboto, 9. oktobra, prihajata na kanal Minimax dve novi risani pustolovski seriji. Šola še nikoli ni bila tako zabavna. Spoznajte šolarja Luca in Thea ter pingvina Oswalda, ki bodo poskrbeli za obilo smeha in zanimivih prigod. Celo šolsko leto na Minimaxu je prava pustolovščina!

Ko je vsak dan prav posebna dogodivščina

Oswaldo je naiven in sanjav pingvin, ki ima neverjetne sposobnosti, da vsakodnevne življenjske situacije spremeni v epska potovanja. Kot večini najstnikov mu šola ne diši pretirano, zato išče vedno nove načine, kako sebi in svojim prijateljem popestriti šolski vsakdan. Njegove dogodivščine lahko na kanalu Minimax spremljate vsak večer od 9. oktobra dalje. S posrečenim pingvinom Oswaldom tudi povsem običajne prigode postanejo prave avanture!

Luc in Theo

Si predstavljate, da bi samo dva mlada prijatelja že zjutraj vedela, kaj se bo zgodilo tisti dan?

Prav to se zgodi najboljšima prijateljema Lucu in Theu, ki po prigodi v garaži ostaneta ujeta v časovni zanki. Vsak dan je isti ponedeljek. Junaka vedno vesta, kaj se bo zgodilo, še preden se zgodi. Theo in Luc izkoristita to edinstveno priložnost, da lahko počneta, kar si zaželita. To še posebej pogosto počneta v šoli, kar ju nemalokrat pripelje v težave. Od 9. oktobra naprej se jima lahko vsak večer pridružite na kanalu Minimax in odkrijete, kam ju bo pripeljala njuna navihanost!

Jesen je tu - to je čas, ko prisrčne dogodivščine risanih junakov popestrijo še tako hladen in moker dan. Theo, Luc in Oswaldo znajo prav vsak dan spremeniti v dogodivščino. Vsaka njihova prigoda nas popelje na posebno popotovanje.