O-STA

Razvijalec mobilnih iger Zynga zaključil prevzem StarLarka, razvijalca priljubljene mobilne igre Golf Rival

  • Prevzem bo pod okrilje družbe Zynga pripeljal nadarjeno ekipo razvijalcev družbe StarLark in priljubljeno mobilno igro Golf Rival

  • Zynga s tem širi svojo mednarodno prisotnost na Kitajsko in pridobiva nove projekte

  • Družba Zynga bo 8. novembra 2021 ob objavi finančnih rezultatov za tretje četrtletje 2021 predvidoma posodobila tudi finančno napoved za leto 2021

SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) - Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), vodilno družba na področju interaktivne zabave, je danes objavila, da je zaključila prevzem enote StarLark od podjetja Betta Games za skupno kupnino približno 525 milijonov ameriških dolarjev v denarju in delnicah. Starlark je razvijalec hitro rastoče in druge največje mobilne igre za golf na svetu, Golf Rival.

To sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostno gradivo. Izvirnik si oglejte tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20211007005016/en/

StarLark v družbo Zynga prinaša nadarjeno razvojno ekipo, ki stoji za priljubljeno mobilno igro Golf Rival, v kateri lahko igralci vseh ravni znanja v realnem času medsebojno tekmujejo v golfu, vključno s turnirji za več igralcev na spektakularnih igriščih s prilagodljivo opremo. Z nakupom StarLarka se širi tudi mednarodna prisotnost družbe Zynga, ki bo tako pridobila nov studio na Kitajskem in dostop do kreativnih talentov v tej regiji. StarLark bo še naprej vodil ustanovitelj in generalni direktor Henry You s trenutno vodstveno ekipo, ki že razvija nove projekte.

"Zynga z navdušenjem pozdravlja prihod izjemno uspešne ekipe StarLarka," je dejal Frank Gibeau, izvršni direktor podjetja Zynga. "StarLark in Zynga imata skupno vizijo - združevanje ljudi prek iger. Z igro Golf Rival bomo razširili svoj portfelj z novo priljubljeno franšizo in vzpostavili prisotnost na Kitajskem, ki ima neprimerljivo večje število razvijalcev z ogromnim tehničnim in ustvarjalnim talentom. Kot združena ekipa smo v dobrem položaju, da lahko skupaj hitreje rastemo."

Henry You, ustanovitelj in generalni direktor družbe StarLark, je dodal: "StarLark si z družbo Zynga deli strast do združevanja igralcev mobilnih iger z vseh koncev sveta. S tem sodelovanjem bomo pridobili dostop do Zynginih obsežnih globalnih virov in strokovnega znanja, hkrati pa bomo lahko še naprej razvijali nove privlačne vsebine za igralce. Navdušeni smo, da bomo naslednje poglavje naše poti začeli v sodelovanju z družbo Zynga, ki je na področju mobilnih iger na svetu ena od vodilnih sil."

Zaključek tega prevzema je veljaven od 5. oktobra 2021. Zynga pričakuje, da bo ob objavi finančnih rezultatov za tretje četrtletje 2021 v ponedeljek, 8. novembra, posodobila tudi svojo finančno napoved za leto 2021.

Opomba urednika:

Grafične vsebine in sredstva za predvajanje so na voljo za uporabo na naslednji povezavi: https://www.dropbox.com/sh/89wkhslxyahx40b/AACLP9FV4kja4SDozzWJCXLya?dl=0

O podjetju Zynga Inc.

Zynga je eno vodilnih podjetij za interaktivno zabavo v svetu. Njeno poslanstvo je povezati svet prek iger. Z ogromnim globalnim dosegom v več kot 175 državah in regijah se Zynga ponaša z raznolikim portfeljem priljubljenih iger, ki beležijo več kot štiri milijarde prenosov na mobilnih napravah, kot so CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Hair Challenge™, Harry Potter: Puzzles & Spells™, High Heels!™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Queen Bee™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Skupaj s Chartboostom, eno vodilnih platform za mobilno oglaševanje in monetizacijo, je Zynga ena vodilnih platform nove generacije v industriji z zmožnostjo optimiziranja programatičnega oglaševanja in rastočimi donosi. Družba je bila ustanovljena leta 2007, sedež ima v Kaliforniji, podružnice pa v Severni Ameriki, Evropi in Aziji. Za več informacij obiščite spletno stran www.zynga.com, družbo spremljajte na Zynga blogu ali omrežjih Twitter, Instagram in Facebook.

Napovedne izjave

To sporočilo za javnost vključuje napovedne izjave v skladu z zakonom o reformi sodnih postopkov v zvezi z zasebnimi vrednostnimi papirji iz leta 1995, vključno z izjavami, ki se med drugim nanašajo na naše zmožnosti, da dosežemo načrtovane koristi našega prevzema podjetja Beijing StarLark Technology Co., Ltd. In franšize mobilnih iger Golf Rival, na rast franšize Golf Rival, na razvoj prihajajočih iger ter na privabljanje in ohranjanje ključnega razvojnega in drugega osebja. Napovedne izjave pogosto vključujejo besede, kot so "izgleda," "predvideva," načrtuje," "namerava," "bo," "pričakuje," "verjame," "cilja," "pričakuje" in druge izjave v prihodnjiku, ki so na splošno napovedne. Tovrstne izjave o prihodnosti niso jamstvo za prihodnjo uspešnost in odražajo trenutna pričakovanja vodstva. Uresničitev in uspešnost zadev, ki jih obravnavajo takšne napovedne izjave, vključuje znatna tveganja, negotovosti in predpostavke, zato se lahko naši dejanski rezultati bistveno razlikujejo od napovedanih ali nakazanih. Na takšne napovedne izjave se ne gre brezpogojno zanašati, saj temeljijo na podatkih, ki so nam v tem trenutku na voljo. Ne obvezujemo se, da bomo izjave posodabljali. Več informacij o omenjenih tveganjih, negotovostih in predpostavkah je ali bo na voljo v naših poročilih, ki jih posredujemo Komisiji za vrednostne papirje (SEC), kopije poročil pa so na voljo tudi na naši spletni strani za odnose z vlagatelji http://investor.zynga.com ali na strani SEC na naslovu www.sec.gov.

Oglejte si izvirnik na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211007005016/en/

Kontakt

Odnosi z vlagatelji:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Odnosi z mediji:
Sarah Ross
Saross@zynga.com

Vir: Zynga

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.