O-STA

VABILO: Predavanje o samomorilnosti pri mladih v sklopu projekta "Flajšter za dušo"

2. FLAJŠTER: S KOT SAMOMOR

Mladinski svet Ravne na Koroškem nadaljuje z izvedbo projekta Flajšter za dušo, v sklopu katerega mladi mlade ozaveščamo o duševnih boleznih in iščemo načine, kako povrniti duševno zdravje.

Vabimo vas, da se nam pridružite na drugem, tokrat spletnem, dogodku, poimenovanem S kot samomor, ki bo potekal v četrtek, 21. 10. 2021, preko spletne platforme ZOOM in v živo preko Facebooka.

Na spletnem predavanju se nam bo pridružila asist. Monika Brdnik, mag. psih., ter nam v sklopu projekta, ki ga izvaja Slovenski center za raziskovanje samomora, "A (se) štekaš"., podala splošne informacije, mite in resnice o samomorilnem vedenju, varovalnih dejavnikih, sprožilcih in znakih samomorilnih stisk, ter možnosti preventivnega delovanja in iskanja pomoči v primeru lastne stiske ali stiske bližnjih.

Povezava do dogodka bo nekaj dni pred dogodkom objavljena na našem Facebook profilu ter na spletni strani www.msr.si. Za dodatne informacije smo na voljo tudi na telefonski številki 040 306 476 (Tara Ledinek).