O-STA

IHS Holding Limited objavil ceno v prvi javni ponudbi delnic

LONDON--(BUSINESS WIRE)-- IHS Holding Limited ("IHS Towers"), eden največjih neodvisnih lastnikov, upravljavcev in razvijalcev skupne telekomunikacijske infrastrukture na svetu, je danes objavil ceno v prvi javni ponudbi 18.000.000 navadnih delnic, ki jih ponuja IHS Towers po ceni za 21,00 USD za delnico. Finančni posredniki pri izdaji bodo imeli tudi 30-dnevno možnost nakupa do 2.700.000 dodatnih navadnih delnic od IHS Towers po ceni v prvi javni ponudbi, zmanjšani za popust za posredovanje. Z navadnimi delnicami se bo predvidoma začelo trgovati na newyorški borzi 14. oktobra 2021 pod oznako "IHS".

Ponudba se bo po pričakovanjih zaključila 18. oktobra 2021, če bodo izpolnjeni običajni zaključni pogoji.

Goldman Sachs & Co. LLC, J.P. Morgan Securities LLC in Citigroup Global Markets Inc. sodelujejo kot glavni skupni organizatorji pri vodenju knjige naročil. RBC Capital Markets, LLC, Barclays Capital Inc. in Absa Bank Limited sodelujejo kot organizatorji pri vodenju knjige naročil. Cowen and Company, LLC, Investec Bank plc, Renaissance Securities (Cyprus) Limited, FirstRand Bank Limited (London Branch), ki deluje prek svojega oddelka Rand Merchant Bank division, Academy Securities, Inc., Loop Capital Markets LLC, Samuel A. Ramirez & Company, Inc., Siebert Williams Shank & Co., LLC in Tigress Financial Partners LLC pa sodelujejo kot so-organizatorji.

Ponudba poteka le na podlagi prospekta. Ko bo na voljo, bo mogoče izvod končnega prospekta v zvezi s to ponudbo dobiti pri kateremkoli od naslednjih naslovov:

· Goldman Sachs & Co. LLC, v vednost: Prospectus Department, 200 West Street, New York, New York 10282, prek telefona: 1-866-471-2526 ali elektronskega naslova: prospectus-ny@ny.email.gs.com;

· J.P. Morgan Securities LLC, c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717 prek telefona: 1-866-803-9204 ali elektronskega naslova: prospectus-eg_fi@jpmchase.com; or

· Citigroup Global Markets Inc., c/o Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, New York 11717, ali prek telefona: 1-800-831-9146.

Pri ameriški komisiji za vrednostne papirje in borzo je bila vložena registracijska izjava na obrazcu F-1 v zvezi s temi vrednostnimi papirji, ki jo je ameriška komisija za vrednostne papirje in borzo odobrila kot veljavno. To sporočilo za javnost ne pomeni ponudbe za prodajo ali pridobivanja ponudbe za nakup, prav tako pa se ti vrednostni papirji ne prodajajo v nobeni državi ali jurisdikciji, v kateri bi bila taka ponudba, pridobivanje ali prodaja nezakonita pred registracijo ali kvalifikacijo v skladu z zakoni o vrednostnih papirjih katere koli take države ali jurisdikcije.

Izvorno različico sporočila si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211013006204/en/

Kontakti

Mediji:
Sard Verbinnen & Co
E-pošta: IHS-SVC@SARDVERB.com

Odnosi z vlagatelji:
InvestorRelations@ihstowers.com

Vir: IHS Holding Limited

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.